Haberler

Bombayı Etkisiz Hale Getirmeye Çalışan Asker Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Taliban tarafından yerleştirilen el yapımı bombayı etkisiz hale getirmeye çalışan Afganistan askeri, bombanın infilak etmesi sonucu feci şekilde can verdi.

Afgan asker yol kenarında yerleştirilen bombayı etkisiz hale getirmek isterken bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti.

KORKUNÇ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Afganistan ordusuna bağlı bir asker, Taliban tarafından Helmand eyaletinde yol kenarına yerleştirilen bir el yapımı bombayı etkisiz hale getirmek isterken, bombanın patlamasıyla korkunç bir şekilde can verdi.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

EL Amara televizyonunda yayınlanan o anlar, olayı uzaktan kameraya alan başka bir Afgan askeri tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Helmand Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

ısparta lı:

yaşasın taliban

Yanıtla319
dobra:

Afgan kardeşlerimize bomba imha robotu satmalıyız ve teknik destek vermeliyiz.

Yanıtla325
DİYARBAKIRLI:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBU HAİNLERE GÜVENMEYİN. EĞER DEVLET DEVLETSE BUNLARI BİZ KÜRTLERİN PAÇASINDAN TEMİZLER. HALKLARIN BİRBİRİLERİYLE KESİNLİKLE HİÇBİR SORUNU YOKTUR. ASIL SORUN PKK DİR HDP DİR. BU HAİNLERLE DEVLETİMZ MASAYA OTURMAMALI KÖPPEKLER GİBİ DEFOLUP GİDSİNLER. YA DA GEBERSİNLER. DİYARBAKIR OLARAK BİZ TEPKİMİZİ KOYDUK DEVLET DE NET TAVIR SERGİLESİN BIKTIK BU İLLETTEN. PKK İLE HDP İŞBİRLİĞİ BİR SÖYLENTİ DEĞİL ALENİDİR BUNUN TARTIŞILMASI BİLE AHMAKÇA. BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE P

Yanıtla423
x:

allah tahsilatını affetsin.

Yanıtla711
UNCU:

NE TAHSİLATI LOO ÇEK İŞLERİNEMİ BAKIYUN SEN TÜVBE TÜVBE ŞU DELİNİN DDİDİĞİNE BAK YAVU

14
yz:

taksirat olmasın hacı

01
TÜRKOĞLU:

BU TALİBAN İŞİT PKK HEPSİ BOP VE ONUN TAŞERONLARIN İŞİ ALLAH BELALARINI VERSİN ÜLKEMİZDEDE VAR Bİ TANE

Yanıtla114
YAZDIM:

kesin cahil bir chp, lidir.

Yanıtla114
hacımm:

olum sen küfür işitmek için mi böyle saçmalıyorsun. . . .

38
baltalarli:

Allah rahmet eylesinde buna salaklik denir, sanki sehir icinde bomba. Dag basindaki bombayi etkisiz hale getirecegine uzaktan patlatmak varken.

Yanıtla011
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title