Haberler

Elazığ'da Çığ Faciası! 3 Çocuk Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'ın Palu ilçesinin Kırkbulak Köyü'nde avlanmaya giden 3 çocuk çığ altında kalarak hayatlarını kaybetti.

Elazığ'ın Palu İlçesi'nin Kırkbulak Köyü'nde avlanmaya giden yaşları 14-16 arasında değişen Hüseyin Yıldız, Ömer Güngör ve Hamdullah Gülateş, çığ altında kalarak hayatlarını kaybetti.

TÜFEKLERİNİ ALIP GİTMİŞLER

Elazığ'ın Palu İlçe merkezine 40 kilometre mesafede bulunan Kırkbulak Köyü'nde yaşayan Hüseyin Yıldız, Ömer Güngör ve Hamdullah Gülateş, bugün köydeki evlerinden yanlarına tüfeklerini de alarak avlanmak için ayrıldı.

KÖYLÜLER BULDU

Üç çocuğun akşam saatlerine kadar evlerine geri dönmemeleri üzerine köylüler, aramaya çıktı. Çocukların kardaki izlerini takip eden köylüler yaptıkları aramada köye 1.5 kilometre mesafede çığ altında kaldığını belirledi. Köylüler çığ altında yaptığı aramada 3 çocuğun cesedini çıkararak, durumu jandarmaya bildirdi.

3 ÇOCUĞUN CESEDİ OTOPSİYE GÖTÜRÜLDÜ

Jandarma ekipleri köye gitti. Çığ altında kalarak hayatlarını kaybeden 3 çocuğun cesetleri otopsi yapılmak üzere Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kırkbulak Elazığ Palu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

HACI:

Genclerin yaslari 18 bile degil ellerinde silah ava gidiyorlar Aile büyüklerini tutuklamak lazimYeni Türkiyemiz hayirli Ugurlu olsun AKP de duysun

Yanıtla66
Adınızı Yazın:

Ava giden avlanır misali olmuş.

Yanıtla92
Hayat gecici:

Hepiniz bi fatiha okuyun allah rizasi için

Yanıtla14
KalemşahMobil-ANDROID:

Biri çıkıp bu olayı ak partiye nasıl bağlar diye düşünürken,hacı diye biri çıkı8 olayı ak partiye bağlamış.

Yanıtla21
8 OY ALAN HACI:

HACIDÜSÜNE BILIYORUM SENIN GIBI BIR PARTIYE SAPLANMADIM ALLAHTAN BASKASINA TAPMIYORUM AKP YOBAZ YETISTIRIYOR DOGRU EGITIM VERSE SANA GÖRE ELLERINDE KURAN OLMASI GEREKIR BANA GÖRE BILGILI VE AKILLI OLMALARI ÖNEMLIDIR

31
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title