Haberler

Kendisinden 3 gündür haber alınmayan din kültürü öğretmeni ölü bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'da kendisinden 3 gündür haber alınmayan 28 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurullah Kaya, evinde ölü bulundu.

Elazığ'da ailesinin günlerdir haber alamadığı genç öğretmenden acı haber geldi.

Hankendi Ortaokulu'nda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurullah Kaya'dan (28) 3 gündür haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kaya'nın yalnız yaşadığı eve sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla girilen evde, Kaya'nın cansız bedeni bulundu.

Kaya'nın cenazesi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Elazığ Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Erdemli:

Allah rahmet etsin

Yanıtla148
sade vatandaş:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah ...çok düzgün biri olduğum söylenemez ama bazen düşünüyorum insanoğlu yoldan çıkıp kul millet yetim hakkı yiyip milletin malını israf edip çalıp çırpıp eşe dosta yandaşa peşkeş çekip o tarafa giderse hali nice olur iki günlük bu dünyada belki hesap vermeden saraylarda saltanatını sürersin ama öte yanda o üç beş kuruş için peşkeş çektiği insanlar onu değil, kendi paçalarını bile kurtaramaz o yüzden şeytan iradesiz insanları kendi nefsine esir eder

Yanıtla723
Yakup SGZ:

Kalp kırizi diyorlar yani Korona nın bir eseri daha

Yanıtla410
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title