Haberler

Tek Başına Protestocuların Önüne Dikildi: Ne Kürdistan'ı

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'da IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto eden grup ile vatandaş arasında gerilim yaşandı. Protestocuların önüne geçen vatandaş 'Ne Kürdistan'ı' diye bağırdı.

Kobani'de IŞİD saldırılarını protesto etmek için dün başlayan şiddet eylemleri bir çok kentte bugün de devam ediyor. Öğle saatlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çeşitli illerde olaylar çıktı. Elazığ'da da Kobani'de IŞİD saldırılarını protesto eden bir grup yürüyüş yaptı.

"TÜRKÇE KONUŞ ANLAMIYORUZ" TEPKİSİ

Elazığ'da DBP'liler Hozat Garajı'nda toplanıp PTT Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş sırasında polis ile protestocular arasında itişmeler yaşandı. Burada DBP il başkanı Kürtçe konuşurken yanına yaklaşan bir kişi 'Türkçe konuş anlamıyoruz' dedi.

PROTESTOCULARIN ÖNÜNE DİKİLDİ, "NE KÜRDİSTAN'I" DİYE BAĞIRDI

Gruptakilerin 'Kürdistan' diye bağırması üzerine bu kişi 'Ne kürdistan'ı' diye tepki gösterince polis tarafından uzaklaştırıldı. Daha sonra oturma eylemi yapan grup dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kobani Elazığ Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (218)

TÜRK:

Helal olsun o adama koç gibi delikanlıymış. . . gurur duydum o adamın ne kürdüstanı demesine ve karşı koymasına. . . demekki analar ne yiğitler doğuruyor. . . onu doğuran ananın ellerinden saygıyla ve hürmetle öperim. . . binlerce kişiye resttini çekti. . . BU VATANDA BÖYLE BABAYİĞİTLER OLDUKTAN SONRA TÜRK DEVLETİ İLEREBET YAŞAYACAKTIR. . .

Yanıtla36125
ELAZIĞLI:

DİKATLİCE İZLEYİN ADAM POLSİİ GÖRÜNCE DAHADA CESARETLENİYOR. . .

Yanıtla9365
AHMET:

Sen Önce Oradaki Toplananların gözlerindeki Korkuya bak :) Polis önde arkada siz çoğu Elazığlı bile değil

00
SABIR:

YANİ ADAM KILIĞINA GİRMİŞ

00
EL MÜCAHİDÜL FİLLAH Allah yolunun fedais:

İşte benim kahraman Elazıg lım. Seni tebrik eder sevgili Elazıg lı kardeşim gözlerinden öperim. Memleketimizde kürt mürt yok hep Yüce Mülüman din kardeşiyiz. Kahrolsun PE KAKA. Yaşasın Yüce İslam kardeşliği.

Yanıtla4982
SABIR:

SENİN İSLAM ANLAYIŞINI DE GÖRDÜK İŞİDÇİ

00
elazığlıAdınız Yazın:

bunu yanlzı bir yerde yakalsın kürtler ozaman konuşacakmı. . . merak ediyorum. . çünkü şov pelşinde olanlar var. . polis asker orda adam rahat durmuş tek başına. . .

Yanıtla8143
oğuzhan soylutürk:

seni yakalasın bi yerde yakalasın türkler sen kürdistan diye bağırabilecenmi. . .

00
tcvatandas:

Doğru her zamanki gibi adamın karsısına 30 kişi çıkarsınız. ondan sonra delikanlıyız, cesuruz dersiniz ya. helal olsun adam bir ordu insanın önünde en azından o cümleyi kurdu ya, işte türkün cesareti. sizde kendi kendinizi kandırın aptal herifler

00
helal olsun:

Helal Olsun sana kardeşim

Yanıtla3286
Tüm 218 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title