Haberler

El ele hırsızlık yapan çift, son işlerinde de el ele yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'nin Keşan ilçesinde el ele tutuşup girdikleri apartman bahçesinde bulunan kamp sandalyeleri ile masa çalan biri kadın 2 kişi, cami tuvaletinin kapı kilitlerini ve tokmaklarını çaldıktan sonra ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bulunan İspat Cami Mahallesi'ndeki Tahta Cami'nin tuvalet kapı kilitlerini ve tokmaklarını çalan biri kadın 2 kişi, olay yerinden ayrıldıkları sırada polisin dikkati üzerine yakalandı. Polis, Paşayiğit Caddesi'nde durumundan şüphelendiği G.K. ve T.S.'yi durdurmak istedi. Polisi gören şüpheliler kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan şüpheliler, gözaltına alındı.

EL ELE TUTUŞUP HIRSIZLIK YAPTILAR

Emniyete götürülen G.K. ve T.S.'nin, daha önce de aynı suçu işledikleri ortaya çıktı. El ele hırsızlık yaptıkları kameraya yansıyan çift, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden G.K., savcılıkça serbest bırakılırken, T.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Keşan Cami Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title