Haberler

Emekliler Derneği Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi talep etti

Güncelleme:
Abone Ol

Türkiye Emekliler Derneği Mamak Şube Başkanı Murat Tokgöz, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla geçen yıl emeklilere verilen 5 bin liralık ikramiyenin her yıl verilmesini istedi.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mamak Şube Başkanı Murat Tokgöz, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla geçen yıl emeklilere verilen ikramiyenin devam ettirilmesini istedi. Tokgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünün geçen yıl tüm yurtta coşkuyla kutlandığını belirterek, 100. yıl dönümü kapsamında emeklilere tek sefer için 5 bin lira ödeme yapıldığını anımsattı.

"CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ HER YIL VERİLSİN"

Yapılan ödemenin birçok emeklinin ihtiyacını karşılamasına vesile olduğuna dikkati çeken Tokgöz, şunları kaydetti:

"Geçen yıl Cumhuriyet Bayramı'nda yapılan 5 bin liralık ödeme sayesinde birçok emekli kışa elinde ilave bir miktar parayla girdi. "Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle emeklilerimize verilen ikramiyenin adının 'Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi' olarak konulup, her yıl bir maaş tutarında verilmesini talep ediyoruz. Bu uygulama milyonlarca emeklimizi ziyadesiyle memnun edip, onların Cumhuriyet Bayramı'nı daha bir coşkuyla kutlanmasına katkı sağlayacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Bayramı Ekonomi Eğitim Sağlık Güncel Tüed Tüed Eğitim Sağlık Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

dehide:

Bir kere bir şey verince hemen şımarıyor emekli de. Kıymet bilmiyor. Sürekli verilirse kasada para kalmaz devleti düşünün biraz

Yanıtla5424
Mehmet Tunç:

Oldu başka bir istekleri varmı hafta sonu ikramiyeside isterler artık bu gidişle

Yanıtla1713
dikduran adam:

bu ülkede emeklilerin yarısından fazlası çalışıyoor yada ek geliri var zaten emekli dediğinde hepsi fakir değil bugün koçlardan sabancıılardan bile emekli insanlar var 50 tane dairesi olan emeklide var devletin bunları tespit edip muhtaç emekliyle emekli maaşının ne kadar olduğunu bilmeyenler arasında bir ayırım yapması lazım

Yanıtla722
Mülayim sert:

Kasada para Yok adamlar neredeyse nefes almadan bile oksijen tüketme vergisi alacak bunlar ikramiye bekliyor

Yanıtla917
dikduran adam:

tabi emeklileri dilenciliğe alıştırırsan onlarda alışırlar

Yanıtla127
tahsin lefon:

100 cu yıl dolaysile 100 bin verılmeli bence

Yanıtla86
Yorumcu Davut :

yaşa bağlı olarak verilebilir. 40 yaşındaki emekli bi zahmet onu da istemesin. ama gerçekten rezil durumda emekliler var. bir kere değil sürekli 5.000 tl almalı aylık olarak.

Yanıtla210
AbdulMetin:

Çok Haklılar; başta Belediyeler olmak üzere, bakanlıklar, belediye iştirakleri bilimum tüm kamu kuruluşlarında yolsuzluk ve rüşvet bitirilmeli, Devletin Malı deniz olmaktan çıkarılmalı, Devlet zengin olma kapısı olmuş durum da! Siyasiler Halktan kopuk Hepsi Dahil, sokaklar uyuşturucu baronlarının elin de bunlar kökünden kurutulsun, o zaman Emeklide mutlu olur işçi de mutlu olur, kamu personeli üzülür onların haram ekmeği kesildiği için...

Yanıtla45
Mehmet Kan:

Biz otuz yıl karşılığında hak ettiğimiz köksüz kütüksüz alaveresiz dalaveresiz maaşı istiyoruz.

Yanıtla15
ali gedizli:

Altta yazanlar var bunlarda çok oldu her bayrama para istiyorlar diye,zamanında bizden kesilen paraları bilseniz dudaklarınız uçuklar o kesilen paraların karşılığı bu maaşlar değil o yüzden yüzsüzlük yapıp para istiyoruz sizde dikkat edin emekli olmayın e mi!!!

Yanıtla03
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title