Haberler

Emine Erdoğan'ın Prosmı Vakfı Ziyareti - Gine

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yapılan toplantıdan görüntüler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin eşi Djene Kaba Conde'nin görüntüsü ve konuşması Erdoğan'ın PROSMI Vakfı ziyareti ve karşılanması Erdoğan'ın çocuklarla ilgilenmesi Gine resmi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, Gine'nin başkenti Konakri'de kadın ve çocuk sağlığına yönelik çalışmalarda bulunan PROSMI Vakfı'nı ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yapılan toplantıdan görüntüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması

Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin eşi Djene Kaba Conde'nin görüntüsü ve konuşması

Erdoğan'ın PROSMI Vakfı ziyareti ve karşılanması

Erdoğan'ın çocuklarla ilgilenmesi Gine resmi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan, Gine'nin başkenti Konakri'de kadın ve çocuk sağlığına yönelik çalışmalarda bulunan PROSMI Vakfı'nı ziyaret etti.

Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin eşi Djene Kaba Conde tarafından kurulan vakfı ziyaretinde Emine Erdoğan'a eşlik eden Djene Kaba Conde, Türkiye'nin Gine'ye verdiği destekler dolayısıyla Emine Erdoğan'ın şahsında Türkiye'ye teşekkür etti.

Vakfın faaliyetleri ve acil ihtiyaçları konusunda bilgi alan Emine Erdoğan, Türkiye'nin; Gine'nin kalkınma çabalarına katkı vermekten mutlu olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda özellikle ebola salgınında yaşanan ölümler sebebiyle geride çok sayıda yetim ve öksüz çocuk kaldığını belirten vakıf yöneticileri, yetimhane ve çocuk sağlığı hastanesinin acil ihtiyaçlar kapsamında olduğunu aktardı.

Emine Erdoğan, bu ziyaretinin ardından, PROSMI Vakfı tarafından düzenlenen, satışlardan elde edilen gelirin kadın ve çocuk sağlığı alanında kullanıldığı hayır fuarının açılışına katıldı. Fuar alanına gelişinde Afrika dansları ile karşılanan Emine Erdoğan'a, heyette bulunan bakanların eşleri de refakat etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Konakri Gine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title