Haberler

Emniyet Müdür Yardımcısı: Sizin Yüzünüzden Şehidime Gidemiyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgaya müdahale eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, öğrencilere "Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum." diyerek çıkıştı.

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgaya müdahale eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, bir öğrencinin "Siz kime hizmet ediyorsunuz?" sözleri üzerine "Benim şehidim var, onu karşılamaya gidemiyorum. Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum." diye tepki gösterdi.

ÖĞRENCİLER ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Antalya'da öğle saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içinde bir araya gelen grup, Halepçe Katliamı'nı protesto etmek istedi. Karşıt siyasi görüşlü öğrencilerin tepki göstermesi üzerine bu grup polis ve güvenlik görevlileri eşliğinde dağılmaya başladı. Bu sırada grubun önü karşıt görüşlü öğrenciler tarafından kesildi. Kısa süren gerginlik Çevik Kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle son buldu.

"SİZİN YÜZÜNÜZDEN ŞEHİDİME GİDEMİYORUM"

Barikat kuran polis, grupları karşı karşıya getirmemek için çaba harcamaya başladı. Bu sırada bir öğrenci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı'ya "Siz kime hizmet ediyorsunuz?" diye bağırdı. Bunun üzerine grubun içine giren Bostancı, arbede arasında kaldı. Öğrencilere tepki gösteren Bostancı, "Benim şehidim var, onu karşılamaya gidemiyorum. Sizin yüzünüzden şehidime gidemiyorum. Öğrenciyseniz öğrenci gibi davranın." diye bağırdı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı'nın ekiplere verdiği gözaltı talimatı üzerine eylemciler sağa sola kaçışırken güvenlik görevlisi ve polisler tarafından 10 öğrenci gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

adınız:

''''bağıramazsın'''' cümlesine bile tahammül yok. bu cümleyi söylemek suç değil. bırakın insanlar bu kadarcık bir tepki göstersin ve bağırmadan konuşmanız gerektiğini size hatırlatsın. fakat n yapalım bu teşkilatın kaderi bu. . . profesyonellikten çok uzak. . .

Yanıtla831
Misafir:

Sayın müdür aynı tavrı pkk lı terörist artıklarına gösterebiliyor mu? Siz morg bekçiliği ile suçlarken bu delikanlıları onlar şehitlerimizi omuzluyorlardı. Hala da devam ediyorlar. Olay çıkaran terörist artıklarını değil de onlara karşı vatan savunmasında bulunanları azarlamayı marifet sayıp, gözaltına alıyorsa birileri gidip vicdan muhasebesi yapmalı bence. . .

Yanıtla4110
kafkas türk''ü:

çok güzel söylemişsin kardeşim Allah razı olsun. Ülkücüler her zaman dimdik duracaktır inşaAllah.

57
suruçlu.:

türk kürdün en büyük düşmanıdır. kürtlerin topraklarını çaldılar. türkçeyi türk baryağını, türk askerini, türk polisini, kürtlere dayayıp kürtleri ve kürtçeyi hiç saydılar.

Yanıtla428
izmirli:

ahahahha ezik keko seni hep ezik kalacaksın

313
.....:

Ah be gülüm. Keşke tarih okusan.

27
antikppppp:

sacmalama müdür , senin görevin orda olmak ,

Yanıtla425
yok:

millet bu yorumu begenmemis iyi müdür evinde otursun , demkki bunu istersiniz valla bu bombalar neden patliyor belli siz 1 tepki dahi koymazken neyse sözün bittigi yer , polisin görevi orada olmak degilse bana birisi görevinin ne oldugunu yazssin

442
vatandaş:

sonra derler türkiye niye geri kaldı. işte bu zihniyet öğrencimi bunlar yoksa militanmı belli değil. ilim öğreneceklerine siyaset yapanlar mi türkiyeyi ileri taşıyacak

Yanıtla036
konya merkez gelsin herkes:

EMEVİ CAMİSİNDE CUMA NAMAZI KILACAĞIZ DERKEN ŞEHİT NAMAZI KILAR OLDUK BUNUN SUCUNU KİM ÜSTLENECEK KİMSEDE VİCDAN KALMAMIŞ ADAMLAR HENDEK KAZARKEN ŞEHRİN GÖBEĞİNE BOMBA GÖMERKEN O İLİN VALİSİ EMNİYET MÜDÜRÜ NE YAPIYORMUŞ

Yanıtla134
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title