Haberler

Emniyet'e 3. Dalga Operasyonda 8 Polis Mahkemeye Sevk Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

8 polisin, ''Hükümeti ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs'' ve ''casusluk'' suçlarından tutukluluğu isteniyor.

Emniyet'e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan 8 şüpheli, ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs'' ve ''casusluk'' suçlarından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

16 ŞÜPHELİDEN 8'İ SERBEST

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sabah saatlerinde getirilen 16 şüphelinin ifadeleri, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı İsmail Uçar ile birlikte 4 savcı tarafından alındı. Şüphelilerin savcılık sorguları, yaklaşık 12 saat sürdü. Savcılık sorguları tamamlanan 16 şüphelinden 8'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken, diğer 8 kişi serbest bırakıldı.

YARIN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Savcılık, şüpheliler Yasin Topçu, İbrahim Şener, Mehmet Habib Kunt, Mehmet Fatih Yiğit, Ufuk Sağdıç, Hüseyin Tokgöz, Murat Kaya ve Sabri Kızılkaya'yı, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs'' ve ''casusluk'' suçlarından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti.

Şüpheliler, yarın hakim karşısına çıkarılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

derrber:

ulan pkklılara bile bu suçları vermiyorsunuz kafirler

Yanıtla6109
kral çıplak:

casuslukmuş darbeymiş bütün ülke gülsün bu habere muhabirine. vatanını seven halis düşünceli insanlar vatana neden darbe yapsınlar. ancak reza zerrab soytarılarına darbe yaparlar olay budur. herkes bunu böyle bile!. .

Yanıtla1466
ERHAN:

VATANINI SEVEN DEĞİL PRENSILVANYAYI SEVEN DESEN DAHA . İYİ OLUR EVET SEÇMDEN ÖNCE HÜKÜMET, YIKMAYA KALKTILAR BU AÇIK VE NET YIKILACAK DİYETARİH VERIRKEN İYİYDİ

Yanıtla5015
BY:

BU OPERASYONLAR TAMAMEN ERDOĞANI VE YAKIN ÇEVRESİNİ KORUMAYA YÖNELİK. . . VATAN MİLLET DEVLER BİR KİŞİ VE ÇEVRESİNDEN DAHA ÖNEMLİDİR. . . . BU KİM OLURSA OLSUN. . . . İDDALAR VARSA AKLAMA YERİ SANDIK DEĞİLDİR. . . SANDIK ÖNEMLİDİR TABİİ AMA BÖYLE DURUMLARDA DEVLET VE MEKANİZMALAR ÇALIŞMALI. . . UMARIM ŞU ANDA YALNIŞ BİR ŞEYLER YAPILMIYORDUR.

00
WW:

prensilvanya kurtarsın şimdi bakalım kurtarabiliyormu.

Yanıtla3913
erdem:

kimi sevdikleri değil ne yaptıkları önemli. adamlar işlerini cesurca yapmışlar . doğruya doğru. .

Yanıtla737
yeni türkiye:

Partiye üyeliğiniz yoksa namaz kılıyorsanız; FİŞLENDİNİZ. Artık kendize bir torpil arayın.

Yanıtla432
renas:

Helal olsun cumhurbaşkanımıza. Bu faşistlerin hakkından geliyor. yorumlara bak ne olsa kürtlerden bileceksinz lan yok neden pkk öle yok böle kardeş pkk halk savunmasıdır bir zamanlar yok etmeye çalıştığınız kürtlerin güvencesidir anlayın artık bunu. .

Yanıtla229
ENES:

SENİN HALKINI KİM YOK ETMEK İSTEMİŞ, YILLARCA BERABER YAŞANDIKTAN SONRA BU DÜŞMANLIĞI KİM SOKTU ARAMIZA Bİ DÜŞÜNMEK LAZIM. BEYNİNİZE Bİ TOHUM ATTILAR KÜRT TÜRK DÜŞMANDIR DİYE. O TOHUM BÜYÜDÜ GİTTİ. PKK GİBİ HALK SAVUNMASININ DA ALLAH BELASINI VERSİN. HALK SAVUNMASI MASUMU ÖLDÜRÜR MÜ. ÇOLUK ÇOCUK KADIN DEMEDEN KIYAR MI. ASKERİYENİN İÇİNDE DE HAİNLER VAR Kİ PKK YI SERBEST BIRAKIYORLAR. YOKSA TÜRK ORDUSU PKK İLE BAŞA ÇIKAMAYACAKSA HİÇ OLMASIN DAHA İYİ.

00
ulak:

bak bak devletin namusunu kurtarmışlar bide sen devletin gizli konuşmalarını mossadla cıa ile paylaş bide kahramanlık tasla. Siz sadece kandırılmış zavvallı bir piyonsunuz başka bişe deil

Yanıtla1810
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title