Haberler

En Cicimiz Vosvos Festivali" Başlıyor

Abone Ol

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen “En Cicimiz Vosvos Festivali”, 5 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen "En Cicimiz Vosvos Festivali", 5 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Volkwagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen "En Cicimiz Vosvos Festivali", 5 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 19.00'da Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun Bakırköy Belediye Başkanlığı önünden Fildamı Gösteri Merkezi'ne kadar kullanacağı Türkiye'deki tek Vosvos limuziniyle atacağı Bakırköy turuyla başlayacak. 5-6 Eylül tarihlerinde Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde bulunan Fildamı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek festivalin ilk gününde saat 19.30'da Teneke Trampet Müzik Grubu konseri ve devamında da acikhavasinema.com'un sponsorluğunda nostaljik arabalı sinemada "Herbie the Love Bug" filminin gösterimi yapılacak.

Festivalin Pazar günkü bölümünde de saat 14.00'de Elvis in İstanbul Fan Kulübü "Elvis Show Konseri" yapılacak. Konserin ardından Vosvos penaltı, Vosvos slalom ve halatla Vosvos çekme gibi birbirinden renkli, ödüllü yarışmalarla izleyenlere keyifli ve enteresan dakikalar yaşatılacak.

EN CİCİ VOSVOS BELİRLENİYOR

Pazar günü saat 18.30'da yapılacak törenle festivale katılanların oylarıyla belirlenen en cici Vosvos, en bakımlı Vosvos, en orijinal Vosvos ve en fantastik Vosvos ödülleri de sahiplerini bulacak. Festivalde ayrıca iki gün boyunca festival sponsorları Türkyılmaz'ın yedek parça standı ve Petrol Ofisi'nin indirim kartları dağıtımı da yer alacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, tüm Türkiye'deki Vosvos tutkunlarını birbirinden eğlenceli Vosvos etkinliklerine davet etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bakırköy Belediye Başkanlığı Bülent Kerimoğlu Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title