Haberler

En Güzel Atatürk Fotoğrafları Arenapark'ta

Güncelleme:
Abone Ol

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı.

10 Kasım'a kadar açık kalacak olan sergide Atatürk'ün bugüne kadar hiç bir yerde görülmemiş fotoğrafları yer alıyor. Atatürk'e ait birbirinden güzel bir çok fotoğrafın bulunduğu sergi büyük ilgi görüyor

Ulu Önder Atatürk'ün en güzel fotoğrafları ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergileniyor. ArenaPark'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılan Atatürk Fotoğrafları Sergisi'nde Gazi Mustafa Kemal'in bugüne kadar hiçbir yerde görülmemiş fotoğrafları yer alıyor. Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan sergi ArenaPark Alt Çarşı Açık Otopark Girişi'nde bulunuyor. Atatürk'e ait bir çok fotoğrafın yer aldığı sergi büyük ilgi görüyor.

ATATÜRK'ÜN YAŞAMINI ÖZETLİYOR

Cumhuriyet'in 89'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Fotoğrafları Sergisi açtıklarını söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "İlk kez gün ışığına çıkan bu fotoğraflar Ulu Önder'in kişiliğini, devrimlerini ve Türkiye'ye kazandırdığı çağdaş vizyonu çok iyi anlatıyor. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde İstanbulluları sergimizi görmeye davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Arenapark Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title