Haberler

En Güzel Pasta Yapan Anneye Arenapark'tan Hediye

Güncelleme:
Abone Ol

Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark, Anneler Günü'nde Ödüllü Pasta Yarışması düzenliyor.

Yarışmaya Trend Card'ını kullanarak alışveriş yapıp, en fazla puan toplayan 10 kişi katılacak. Yarışmada birinci olana Altınbaş'tan takı seti, ikinci olana tek taş yüzük, üçüncü olana ise kolye hediye edilecek

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Alışverişte yaparım, pastada yaparım, hediyemi kaparım" diyen bütün anneler için bir yarışma düzenledi. ArenaPark'ın Ödüllü Pasta Yarışması, 12 Mayıs'ta yani Anneler Günü'nde yapılacak. ArenaPark Etkinlik Alanı'nda saat 17.00'da düzenlenecek olan yarışmanın büyük ilgi görmesi bekleniyor. Altınbaş sponsorluğunda gerçekleşecek olan yarışmaya 29 Nisan – 11 Mayıs tarihleri arasında Trend Card'ını kullanarak alışveriş yapıp, en fazla puan toplayan 10 kişi katılacak.

Özsüt jürisi belirleyecek

Özsüt jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Ödüllü Pasta Yarışması'nda birinci olana Altınbaş'tan takı seti hediye edilecek. Pasta Yarışması'nda ikinci olan yine Altınbaş'tan tek taş yüzük kazanacak. Yarışmanın üçüncüsü ise Altınbaş'tan kolye sahibi olacak. Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 100 seçkin mağazasıyla ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Anneler Günü Arenapark Atakent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title