Haberler

En Lezzetli Çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde

Güncelleme:
Abone Ol

CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel'i ağırlıyor.

Dünya Kadınlar Günü'nde en lezzetli çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel'i ağırlıyor.

8 Mart Cumartesi, saat 14.30 - 16.00 arasında Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel ile Dünya Kadınlar Günü'ne özel pratik yemek tarifleri ve püf noktalarının verileceği etkinliğin ardından Volkswagen Jetta kampanya çekilişi gerçekleştirilecek. Saat 16:00'da gerçekleştirilecek çekilişle 5 Aralık'ta başlayıp 28 Şubat tarihinde sona eren Volkswagen Jetta kampanyasının talihlisi belli olacak.

Ailece kaliteli ve keyifli vakit geçirebileceğiniz CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde; Türkiye pazarına ilk kez CarrefourSA Ümraniye AVM ile giriş yapan; mobilya, dekorasyon, elektronik, beyaz eşya ve tasarım ürünleriyle 4.350 metrekarede Conforama hizmet veriyor. 4 bin 300 metrekarelik eğlence merkezi ve bowling salonu ile Crocus Park ve 1.500 m²'lik çocuk oyun alanıyla Joker Maxitoys çocuklara eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Tüter Ümraniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title