Haberler

Engel Tanımayanlar Puanları Paylaştı 1-1

Abone Ol

Antalya Bedensel Engelliler ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Süper Lig Maçında 1-1 berabere kaldılar.

Antalya'da Zeytinköy Sahasında oynanan maçı Antalya Bedensel Engelliler Kulübü Başkanı Seval YASAK,Teknik Direktör Tahir GÜVEN, Menajer Hüsnü ÖZKAPTAN,Ankara Merkez Hakem Kurulu Başkanı İlker ÇELİK,TSD İSTANBUL ŞUBESİ Genel sekreteri Hatice KORMAZ,Antalya Toros Koleji Müdür Yrd. Uğur KEPİR,Antalya İş Adamlarından Mahmut VAROL ve Seyfi SİVRİ, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ,Başk. Yrd. Fuat EKİNCİ,Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Yönetim Kurulu Üyesi Elif KALAYCIOĞLU,Teknik kadrodan Kemal ÇİÇEK, Suat YÜKSEL,Orhan AYGÜN,İSÖS Gönüllüsü ve Alo AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ ve çok sayıda seyirci izledi.

ŞIRNAK ŞEHİTLERİ UNUTULMADI...

İstanbul Özürlülersporlu futbolcular maç öncesi büyük bir Türk Bayrağı ile Şırnak'ta Şehit düşen 6 Polisimizin resimlerini taşıyan ve "VATAN SAĞOLSUN " yazan pankartlar ile sahaya çıkıp 6 Şehit Polisimiz için "ONLARI TOPRAĞA DEĞİL,YÜREĞİMİZE GÖMDÜK" dediler.

BU NE GÜZEL MAÇ!...

Maça hızlı başlayan konuk takım İstanbul Özürlülerspor, ev sahibi Antalya Bedensel Engellilere karşı üstünlük sağlayıp SERKAN'ın golü ile 1-0 öne geçmesine rağmen ilk yarının sonlarında YALÇIN'ın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı başlarında İstanbul Özürlülersporlu İsmail (Osman)'in kırmızı kartla oyun dışı kalması ile İstanbul Özürlülerspor bir eksikle tamamladıkları mücadelelerinde İSÖSLÜ ERAY ve HÜSEYİN'in gol kaçırma yarışında skor değişmedi ve ikinci yarı başladığı gibi ilk yarıdaki skoru ile 1-1 sona erdi.

Maçtan sonra seyirciler her iki takımın futbolcularını alkışladı.

TRT 'nin çekim yaptığı maçtan sonra konuşan her iki takım Başkanları da takımlarının oyunundan ve dostça geçen mücadelelerinden dolayı her iki takım oyuncularına teşekkür ettiler.

İSÖS' ten ANTALYA TOROS KOLEJİ 'ne ZİYARET..

İstanbul Özürlülersporlu yönetici ve sporcuları Antalya Toros Eğitim Kurumları İlköğretim Okulunu ziyaret etti ve 18 mart "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü " köşesini gezerek Okul Md.Yard. Uğur KEPİR 'den bilgi aldılar.Birlikte yenilen yemeğin ardından okulda bir de hatıra fotoğrafı çektirip öyle ayrıldılar.

"ORDULULAR FUTBOL TURNUVASI" 1 NİSAN'da İSTANBUL'da!...

Ordulular Platformunca düzenlenen "ORDULULAR FUTBOL TURNUVASI" 1 Nisan'da İstanbul - Fatih,Mimarsinan Stadı'nda Saat 15.00'da İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı ile Şöhretler Karması arasında yapılacak gösteri maçı ile başlayacaktır.Açılışına bir çok Bakan,Milletvekili,Belediye Başkanı ve İşadamları ile sporseverlerin katılacağı turnuvaya 30'ya yakın takım katılacak ve yaklaşık 2 ay sürecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinköy İstanbul Antalya Güncel Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title