Haberler

Engelli Falcıdan Gazetecilere "Terbiyenizi Takının" Tepkisi

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'daki 'Falcı' operasyonunda gözaltına alınan 3 kadın adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan engelli bir kadın ise gazetecilere "Terbiyenizi takının" diyerek tepki gösterdi.

Adana'da 'tarot' ve 'kahve falı' bakılan kafeteryalara düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1'i engelli 3 kadın adliyeye sevk edilirken, engelli kadın kendisine sorular sorarar görüntüleyen gazetecilere, "Kötülük mü yaptık niye çekiyorsunuz? Sizin çocuklarınız kardeşleriniz yok mu? Terbiyenizi takının" diyerek tepki gösterdi.

3 KADIN 1 ERKEK, İLE 3 İŞ YERİ SAHİBİNE GÖZALTI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, şikayet üzerine Seyhan'a bağlı Reşatbey ve Cemalpaşa mahalleri ile Çukurova'ya bağlı Kurttepe Mahallesi'ndeki toplam 4 işletmede eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda fal baktığı ileri sürülen 3 kadın ve 1 erkek şahıs ile 3 iş yeri sahibi toplam 7 kişi gözaltına alındı.

"KÖTÜLÜK MÜ YAPTIK?"

Fal baktığı belirlenen 3'ü kadın 4 kişi de emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından önce Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da adliyeye sevk edildi. Zanlılar arasında yer alan ve koltuk değnekleriyle yürüyebilen bir falcı kadın da kendisini görüntüleyen gazetecilere; "Kötülük mü yaptık, niye çekiyorsunuz? Terbiyenizi takının. Sizin çocuğunuz, kardeşiniz yok mu?" diye tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title