Haberler

Eniştelerini Öldürüp Kuyuya Gömmüşler

Güncelleme:
Abone Ol

Akşehir' de 5 yıl önce kaybolan Arif Er, eşi Melek Er'i dövdüğü gerekçesiyle kayınbiraderleri tarafından öldürüldü.

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde 5 yıl önce kaybolan Arif Er'in (38), eşi Melek Er'i (43) dövdüğü iddiasıyla kayınbiraderleri Y.G. (29), E.G. (33) ve A.G. (42) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ve cesedinin boş bir su kuyusuna atılarak, üstünün toprakla kapatıldığı ortaya çıktı.

Akşehir'de oturan Arif Er'in annesi Döndü Er, 5 Mayıs 2011 tarihinde Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak oğlunun 3 yıldır kayıp olduğunu, geline sorduğunda ise, 'eşyalarını toplayıp, evi terk ettiğini' söylediğini belirtti.

Döndü Er'in başvurusu üzerine çalışma başlatan polis, Arif Er'in eşi 2 çocuk annesi Melek Er'in ifadesine başvurdu. Polise, sürekli alkol alan ve kendisine şiddet uygulayan eşinin 2008 yılında eşyalarını toplayıp evden ayrıldığını söyleyer Melek Er, 4 ay sonra da eşinin kendisini telefonla arayarak 'Ne haliniz varsa görün.

Beni bir daha aramayın' dediğini öne sürdü. Melek Er'in kardeşlerinin de ifadelerine başvuran polis, eniştelerini o günden sonra görmediklerini ve kardeşlerini dövdüğü için kendisini birkaç kez uyardıklarını belirtti.

EŞYALARI ÇATI KATINDA BULUNDU

Araştırmasını sürdüren ve Arif Er ile ilgili hiçbir bulguya ulaşamayan polis, Er'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak aileyi takibe aldı. Geçen cuma günü Arif Er'in Akşehir ilçesinde bulunan evinde arama yapan polis sigorta kartını, kıyafetlerini ve sürekli kullandığı motosikletini çatı katında buldu.

Evden ayrıldığı söylenmesine rağmen kişisel eşyalarını yanına almadığını gören polis, eşi Melek Er ile kardeşleri Yakup Gök (29), Eyüp Gök (33), Ali Osman Gök (42), babası Mustafa Gök (63), annesi Aysel Gök (61) ve akrabaları Fikriye Gök(40) ile Nasrettin Öz'ü (58) gözaltına aldı.

'BENİ SABAHA KADAR DÖVDÜ, ASMAYA ÇALIŞTI'

Yapılan sorgulamasında kendisine sürekli şiddet uygulayan eşi Arif Er'i kardeşlerinin öldürdüğünü itiraf eden Melek Er polise verdiği ilk ifadesinde şunları anlattı:

"Arif o gün içkili olarak eve geldi. Beni sabaha kadar dövdü. Sabah olunca da ellerimi ayaklarımı bağlayıp beni boğazımdan tavana asmaya çalıştı. Sonrada tarladan çalışarak kazandığım cebimdeki 5 lirayı alıp içki almaya gitti. Sonra tekrar geldi ve kapının önünde motosikletini üzerime sürdü. Bir süre bekledikten sonra, eve girmemi ve daha sonra tekrar geleceğini söyleyerek ayrıldı.

Ben de o gittikten sonra ailemin evine gittim. Eşim beni evde bulamayınca babamın evine geldi. Elinde bıçak vardı ve babamı ve kardeşlerimi tehdit etti. Sakinleştirmeye çalıştık ama olmadı. Bu sırada babam, kardeşlerim Y.G, E.G. ve A.G.'a eniştelerini alıp evlerine götürmesini istedi. Arabaya binerek evden ayrıldılar."

'EŞİM, KARDEŞİMİ ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ'

Eşi Arif Er'in, yolda kardeşi E.G.'ü boğazından bıçaklamak istediğini öne süren Melek Er, "Kardeşim de eşimin elindeki bıçağı olarak sırtından ve göğsünden bıçaklamış. Öldüğünü anlayınca da Ilgın ilçesi Çavuşcu Beldesi yakınlarında bulunan boş bir su kuyusuna atıp üzerine toprakla kapatmışlar" dedi. E.G.'ün de ifadesinde suçunu itiraf belirtildi.

İfadeler doğrultusunda çalışma yapan polis, Ilgın İlçesi Çavuşçu- Boğazkent Beldesi yolunun üzerindeki boş su kuyusunun içerisinde Arif Er'e ait olduğu öne sürülen kemik ve giysi parçalarını buldu. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Gök Melek Er Akşehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title