Haberler

Erdemli'de 80 Yaşındaki Adam 10 Saat Süren Aramanın Ardından Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'in Erdemli ilçesinde mantar aramak için ormana giden 80 yaşındaki Halil Koca, evine dönmeyince yapılan 10 saatlik arama çalışması sonucu sağ olarak bulundu.

MERSİN'in Erdemli ilçesinde mantar aramak için çıktığı ormanda kaybolan 80 yaşındaki Halil Koca, 10 saatlik çalışmanın ardından bulundu.

İlçede yaşayan Halil Koca, dün Avgadı Yaylası Aydınlar Mahallesi'nde mantar aramak için ormana gitti. Koca'nın eve dönmemesi üzerine yakınları güvenlik güçlerine başvurdu. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gecenin karanlığına rağmen bölge ekipler tarafından tarandı. 10 saat süren aramanın ardından yaşlı adam Çerçili Mahallesi'nde sağ olarak bulundu. Aile, arama kurtarma ekiplerine teşekkür etti.

Haber-Kamera: Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Kurtarma Güvenlik Erdemli 3-sayfa Güncel Ormana Mersin Yaşam Doğa Kurtarma Güvenlik Doğa Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title