Haberler

Erdoğan'dan Nokta Dergisi Kapağına Tepki: Yapan Şerefsizdir

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nokta dergisinin kapağında yer alan şehit cenazeli fotoğrafı için "O kapağı yapanlar, bakın bu kadar ağır konuşuyorum, şerefsizdir, alçaktır" dedi.

TRT ekranlarında canlı yayında Nasuhi Güngör'ün sorularını yanıtlayan Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nokta Dergis'nin yaptığı kapağa tepki gösterdi.

"HAYATIMDA HİÇ SELFIE YAPMADIM"

Hafta içi çıkan kapak hakkında "şerefsizliktir" diyen şu ifadelere yer verdi: "Ona ait neyi söyleyim ki. Ben diyorum ona ait şuanda kanunlarımız neyi söylüyorsa onlar söylensin. Çünkü hayatımda ben bir selfie yapmış değilim. Başkaları yapabilir. Ben yapmadım yapmıyorum. Ben bir defa şehit tabutuna sırt dönecek kadar şerefsiz değilim ama o kapağı yapanlar, bakın bu kadar ağır konuşuyorum, şerefsizdir, alçaktır ve benim karakterimi de onlar çok iyi bilirler. Onun için de olması gereken neyse onu yapacağım.

"KENDİ RESİMLERİNİ KOYSUNLAR"

Hukuk içerisinde avukatlarıma gerekli talimatı verdim, zaten gördüm, rahatsız oldum. Ben bunları böyle ufak ufak da böyle söyleyip geçemem. Çünkü şehidin bizim dünyamızdaki anlamı bellidir, ama onların dünyasındaki anlamı belli değildir. Eğer onların dünyasındaki anlam buysa onu bilemem. O zaman kendi resimlerini koymak suretiyle onu bassınlar veya peşinden gittikleri zatın resimlerini koyarak bunu yapsınlar.''

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Nasuhi Güngör Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (134)

asi:

sen herşeyi yapıyorsun bırak başkasıda yapsın

Yanıtla2337
ramazanMobil-ANDROID:

seni seviyoruz reis

Yanıtla3226
derad:

chp kılıntıları ve mhp hdp kılınıtıları siz hiç hayatınızda böle adam gibi adam nerde gördünüz reis arkandayız durmak yok yola devam

Yanıtla1740
dadaş y:

İyiki anneniz sizi doğurmuş.Yüzyılda bir gelir sizin gibi adam sizi allahım tüm kötülüklerden korusun kollasın hep başımızda olun inşallah

Yanıtla2828
ZAZA TÜRK:

Zaza Türk milleti olarak her daim yanındayız. Türk-İslam ruhunun yegane lideri. Bingöl-Çoligte tüm oylar AKPye feda olsun.

Yanıtla2826
amed zaza:

ne zaza türkü lan . zazalar ne türktür ne de kürttür. sağa sola çekilmeyi bırakın

32
.......:

Emeklilikte Yaşa Takılanların hiç birinin AKP ye oy vermesi mümkün değil.

Yanıtla2330
mardinli Mobil-ANDROID:

seninleyiz UZUN Adam

Yanıtla2526
Recep 67:

Akp Akp Akp Akp Akp Akp Akp Oylar bu kez Akp ye ADALET VE KALKINMA PARTISI gururluyuz onurluyuz...

Yanıtla3021
Seyfettin:

Helal sana sayın reisicumhurum

Yanıtla2724
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title