Haberler

Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Taziye

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen askerlerin ailelerine telgraf gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

ŞEHİT AİLELERİNE TELGRAF

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Hakan Aktürk, Barış Akın, Ferdi Gerekli, Bahadır Aydın, Emre Kaan Arlı, Mehmet Halil Barkın, Ömer Erüstün, Recep Beycur ve Diyarbakır'da şehit olan Hubeyib Turan'ın ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Misafir:

Allah mekanların cennet eylesin ailelerinerabbim sabırlar versin çok zor

Yanıtla011
Frankfurt:

Hiçte gerek yok senin ve bilalın başlı sağolsun Allah sarayı iyi günlerde nasip etsın Gerisi önemli değil

Yanıtla26
Şevkiye kaya:

Amin ve bu acı dinsin inşallah

Yanıtla03
CCCSARSINTICCC:

BİLAL ASKERE YAZDIĞIMIZDA NİYE AKPLİ VATANDAŞ İTİRAZ EDİYOR YOKSA BİLAL SİZİN EVLATLARINIZDAN KIYMETLİMİ

Yanıtla02
dersimMobil-ANDROID:

adamsan oğlunu savaşa yolla

Yanıtla02
Şevkiye kaya:

Amin

Yanıtla01
Garip Dost:

Cenabı Allah bütün acılı ailelere sabır ihsan etsin. Kuran''ı Kerim Yolundan ayırmasın. Kutsal Kitabımızı kendimize hakem tayin edip aramızda ki sorunlara çözüm bulmayı nasip etsin. Bir Ülkenin Lideri ve Ailesi hakkında bu kadar seviyesiz yazılar yazanları kınıyorum.

Yanıtla00
CCCSARSINTICCC:

KEFENİMİZLE YOLA ÇIKTIK DİYEN TAYYİP 1000 KORUMAYLA YOLA ÇIKAR ASKERİME POLİSİME KEFENİ GİYDİRİR KEFENİMİZ YOLA ÇIKTIK =ABD YE YEMİNİ VAR TÜRKİYEYİ 2023 E KADAR PARÇALAMAK İÇİN YOKSA ABD KEFEN GİYDİRECEK BOP BAŞKANINA NEJDET ÖZEL:BİR YEMİN ETTİK KONUŞAMIYOZ=BOP TAYYİP ERDOĞAN=TÜRKİYENİN YÖNETİM SİSTEMİ DEĞİŞMİŞTİR=BOP AKP ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİNİ KALDIRDI TÜRKİYENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜPARÇALAMAK AKP BUNU İSTEDİ AKP=BOP MHP BOŞUNAMI ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ DEĞİŞTİRİLEMEZ DEDİ

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title