Haberler

Erdoğan: En Büyük Hırsızlık Milli İrade Hırsızlığı

Güncelleme:
Abone Ol

Ağrı Adliye Meydanı'nda halka seslenen Başbakan, "Biz bu milletin bir kuruşunu yedirmedik, yedirmeyiz. Milletin iradesini de gasp ettirmeyiz." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük yolsuzluk, en büyük hırsızlık milli irade hırsızlığıdır. Bize yolsuzluk ve rüşvet iftirası atanlar, aslında milli iradeyi çalarak yolsuzluğun ve hırsızlığın en büyüğünü yapmak istediler. Biz bu milletin bir kuruşunu yedirmedik, yedirmeyiz. Milletin iradesini de gasp ettirmeyiz" dedi.

VALİ VE MİLLETVEKİLLERİ KARŞILADI

Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 12.45'te Ağrı'ya geldi. Erdoğan'ı, Ağrı Havalimanı'nda Vali Mehmet Tekinarslan, AK Parti Ağrı Milletvekilleri Ekrem Çelebi, Mehmet Kerim Yıldız ve Fatma Salman, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Derviş Ahmet Güllerci, Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ile diğer yetkililer karşıladı. Erdoğan ile eşi kendisini miting programlarında yalnız bırakmayan Emine Erdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala da Ağrı'ya geldi.

ALKIŞ VE SLOGANLARLA SAHNEYE ÇIKTI

Adliye Meydanı'nda kendisini bekleyen coşkulu kabalığa seslenmek üzere alkışlar ve sloganlar eşliğinde sahneye çıkan Erdoğan, Türk Bayrakları, AK Parti bayrakları sallayan, kendisini fotoğraflarını taşıyan kalabalığa hitap etmeye başladı. Konuşmasının başında Ağrı'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, Ağrı'nın vefanın, kardeşliğin şehri olduğunu vurguladı.

"BAHARIN KIŞA DÖNMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

"30 Mart seçimlerinin Ağrı için, Türkiye için, tüm Türkiye için hayırlara vesile olsun" ifadesini kullanan Erdoğan, çözüm sürecine değinirken, "Geçen nevruzdan bugüne kadar acı yaşamadık. 1 yıldır evlere, yüreklere acılar düşmüyor. Artık kepenkler kapanmıyor. Silah sesleri duyulmuyor. Ağrı Dağı'nın eteklerinde rahatça dolaşıyoruz. Bu baharın kışa dönmesine izin vermeyeceğiz. Her meselemizi siyaset zemininde konuşup çözüme kavuşturacağız. Milli birlik ve kardeşlik sürecimizin en önemli alt yapısı, birliğimiz, kardeşliğimiz. Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar var. Bunlara asla prim vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Türkiye'yi bir ve güçlü şekilde ileriye taşımaya çalışırken bize çelme takmaya çalışanlar var" derken, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet vurgusu yaptı.

"BEN SANA KURBAN OLAYIM"

Kendisini dinleyen bir vatandaşın "Sana kurban olayım" demesi üzerine, Erdoğan da bu vatandaşa doğru eğilerek "Ben sana kurban olayım" karşılığını verdi ve konuşmasına şöyle devam etti: "Devlet içinde devlet, paralel yapı istemiyoruz, varsın onlar Pensilvanya'da olsunlar. Çözüm sürecine yönelik 17 Aralık'taki alçakça saldırıya izin vermedik. Bize yolsuzluk ve hırsızlık iftirası atanlar aslında milletin iradesini gasp etmek istedi. En büyük yolsuzluk, en büyük hırsızlık milli irade hırsızlığıdır. Bize yolsuzluk ve rüşvet iftirası atanlar, aslında milli iradeyi çalarak yolsuzluğun ve hırsızlığın en büyüğünü yapmak istediler. Biz bu milletin bir kuruşunu yedirmedik, yedirmeyiz. Milletin iradesini de gasp ettirmeyiz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

LAZ..isa_81_61@hotmail.com:

BAŞBAKANIM SİZİ SEVİYORUZ DEMOKRASİYLE MUCADELE EDEMEYEN KISKANIOR..

Yanıtla4818
lazlandlazland@lazland.com:

bu yorumu yazarken öğleden sonrasıydı herhalde

00
zazaBulumen@hotmail.com:

seni çok seviyoruz başbakanım sana güveniyoruz atıp tutsunlar

Yanıtla4520
edirnelihulisi-deniz-demir@hotmail.com:

laz neyi seviyorsun söyle devlet hastanesine gidipte reçeteyi alıpta eczaneye muhayene parası ödemeyi seviyormusun sgk lımısın 65 yaşında emekli olmayımı seviyorsun kredi kartı ile yaşamayımı seviyorsun 800tl olan asgari ücretimi seviyorsun ben sana ne diyeyim oylarınızı atarken geleceği düşünün tek çare ATATÜRK partisidir

Yanıtla1239
TOLGAademsimsek01@hotmail.com:

SERDAR BİLGİLİ ALMANYADA ASGARİ ÜCRET 2200 EURO, MİLLETİ YANILTMA OY TOPLAYACAĞIM DİYE..

00
ahmetantakya-meydan@hotmail.com:

trakya hep chpnin oldu en bereketli topraklar orda chp bugüne kadar nehizmet verebilmiş farkındamısınız trakyalılar eskiden istanbulda en güvenilir insanlardı şimdi eskiden eser yok kendinize sorun bir akpartiyle özünüze dönün

00
edirnelihulisi-deniz-demir@hotmail.com:

arkadaşlar yazdıklarımı okuyun serdar bilgili sen almanya ile kendini kıyaslıyorsunda ne iş yaptığını bilmiyorum ama ben alman firmasında çalışıyorum trükiyede çalışma saatleri 12 saat almanyada 6 saat dikkatini çekerim almanyada bir çalışan sosyal hakları türkiyede çalışanla 10 kat fark var benimle aynı işi orada aynı işi yapan altında evi arabası var benim bankaya kredi kartları borçlarım varbirde maaş konusuna gelelim aynı işi yapan kişi maaşıbenim maaşımdan 9 kat fazla sen hangi zihniyetle almanyayı karşılaştırma yapıyorsun emekli olana kadar almanya çalıştırıyor türkiye 40 yaşında kapı gösteriliyor birde senin gibiler yüzünden akp oy alıyor sen kömüre sen makarnaya oyunu veriyorsan mahşerde sizin gibilerin yakaasında elim olucak vede kömüre oy verenler ALLAH ıslah etsin derim senin hükümetini işleri bunlar halkçı olamadılar kendileri paraları götürdüler

00
SERDAR BİLGİLİserdarbilgili@hotmail.com:

Geri zekalı Edirneli... Almanya'da emeklilik yaşı 67. Asgari ücret 380 €. Onda bile medeni Alman milleti gıkını çıkarmıyor, hem de parasızlar çöp kutularını aramak zorundalar. Ama onları kışkırtan ne yan medya var, ne palavracı köşe yazarlararı var, ne de Kılıçdaroğlu gibi keMAL'ları var. Siz de uymuşsunuz onlara koyun olmuşsunuz.

00
ÇİÇİahmadamiri12@hotmail.com:

BAŞKASINA YEDİRMEDİN DOĞRU KENDİNİZ YEDİNİZ.

Yanıtla829
HARAM ZIKKIM OLSUN ÇALDIKLARINIZekrem_dzc@hot:

SANDIĞA GÖMÜLMENİZ NİYETİYLE YARABBİM...ÇALDIKLARINIZ BURNUNUZDAN GELİR İNŞALLAH..FAKİRİN ÇOCUĞU SÜT ALMAYA PARA BULAMAZKEN SİZ BÜTÜN BAKANLAR VE OĞULLARI ÇUVALLARLA ÇALDINIZ VE SAKLIYCAK YER BULAMADINIZ,, CEHENNEMDE YANARSINIZ İNŞALLAH. AMİN

Yanıtla1520
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title