Haberler

PKK, Ergani'de Kaymakam Konutuna Roketatarlı Saldırı Düzenledi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde Kaymakam Eşref Yonsuz'un konutunu koruyan polis noktasına PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

PKK'lı teröristler, Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde Kaymakam Eşref Yonsuz'un konutunu koruyan polis noktasına roketararlı saldırı düzenledi. Atılan roket direğe isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

ROKET DİREĞE İSABET ETTİ

Ergani'nin Kemartaş Mahallesi'nde Kaymakam Eşref Yonsuz'ün konutunu koruyan polis noktasına saat 17.30 sıralarında bir araçla seyir halinde olan PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Atılan roketatar bölgede bulunan bir direğe isabet ederken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Konutta görevli polisler roketatarlı saldırı düzenleyen PKK'lılara ateş açtı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının ardından ilçede PKK'lıları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatıldı. PKK'lıların kaçtığı Kemaliye Mahallesi'nden silah sesleri duyulurken, operasyonun sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eşref Yonsuz Diyarbakır Ergani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Amedli21:

Sen lüks içinde yaşarken , bizler Hançepekte sefalet içinde yaşayalım. Çocuklarınız güzel okullarda okurken bizimkiler cahil kalsın. Devletler birleşirken biz bölünelim. Ben bölünmeyi istemiyorum. Allah korusun öyle bir durumda sizler Stalin gibi bir düzen getirir , tüm Müslüman Kürtleri öldürür ya da sürersiniz. Aklını başına alma zamanı , dört tarafımız düşman doluyken , bir de içten çökmeyelim. her türlü Kürt ve Türk faşizmi ülkeye zarar verir. HDP maalesef Kürt faşizmini destekliyor.

Yanıtla18113
AAA:

AKP DE FAŞİST ONA LAFIN YOK MU?...

1226
MALATYA:

PKK KENDİLERİNİ KÜRT OLARAK TANITAN ERMENİLİĞİNİ GİZLEYEN BİR ÖRGÜTTÜR

Yanıtla2861
selattinov:

ödlek, uzaktan roket atıyor delikanlıysan oardaki askerin polisin karşılarına çık,

Yanıtla2353
sanko:

Pkknın son çırpınışları. artık halk rahat nefes alacak, yaşasın türk polisi.

Yanıtla2144
acaipsin:

etekliler kendini göstermez kalleşçe saldirirlar hepsini vuruo öldürün esir almal yok

Yanıtla2237
ERGANİLİ:

ERGANİ DE UYANIRSA ARTIK BU HARKATIN SONU ZAFERLE BİTER

Yanıtla2628
AAA:

YAZIKLAR OLSUN AKP. . DEVLET 90 LI YILLARDA BİLE BU KADAR ACİZ DURUMA DÜŞÜRÜLMEMİŞTİ. . .

Yanıtla1538
DİYARBAKIRLI:

Devlet her zaman 20 yaşındadır, bu çapulcular bunu hala anlamadılar gitti. Düzenli orduya karşı emmileri abd rusya da yardım etse boş. Kaldı ki destek te yok geçmişte olduğu gibi.

Yanıtla1137
CNN KÜRT:

Bilal hani birileri derdi ya türkün gücü fıratın batısına kimse geçemez bak bu akşamdan itibaren ypg fıratın batısına geçti güç nerde

Yanıtla3116
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title