Haberler

Erol Büyükburç'un Başkan'ı Ziyareti

Güncelleme:
Abone Ol

Sanatçı Erol Büyükburç ve Osman Nuri Yazıcı 28 Şubat tarihinde Başkan Cavit Çağlayan'ı makamında ziyarete geldiler.

Sanatçı Erol BÜYÜKBURÇ ve prodüktör Osman Nuri YAZICI 28 Şubat 2012 tarihinde Başkan Cavit ÇAĞLAYAN'ı makamında ziyarete geldiler.

BÜYÜKBURÇ'un sanat yaşamındaki 60. yılı dolayısı ile bir turne planladıklarını belirten Osman Nuri YAZICI, bu turne kapsamında yaklaşık 15 ilde konserler gerçekleştirmek istediklerini iletti. Nisan ayında yapılması planlanan bu konserlerde Türkiye'de kendisi için önem taşıyan şehirlerde Ahde Vefa ve Veda konserleri düzenlemek istediğini belirten BÜYÜKBURÇ, Kırklareli Belediye Başkanlığı'ndan gelen olumlu yanıt üzerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri çerçevesinde 21 Nisan 2012 tarihinde, saat 20:30 da, Festival Alanında bir konser organizasyonu gerçekleştirecek. Bu konserin kendisi için vedalaşma niteliğinde olduğunu, 60 yıllık sanat hayatında yaşanmışlıklar içerisinde, tüm bu coğrafyada müzik adına çok şeyler yaptığını, girişimlerinin evrensel boyutundan ve sahnelerde yaptığı kıyafet devriminden bahsetti.

Başkan ise Erol Bey'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve Kırklareli'ni seçmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. BÜYÜKBURÇ'un 60 yıl sahnelerde kalabilmesinin sanatçı kişiliği ile mümkün olduğunu belirten Başkan, eski şarkıların unutulmaz tadını günümüz sanatçılarının da yeniden yorumladığını bunun da eski ile yeni arasında bir köprü görevi gördüğünü belirtti.

Hardaliye ikramı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından görüşme sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cavit Çağlayan Erol Büyükburç Nuri Yazıcı 28 Şubat Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title