Haberler

Teröristin Amcasının İşyerindeki Arbede 'Para Anlaşmazlığı'ndan Çıkmış

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara Kızılay'daki saldırının planlayıcısı olarak aranan Vahit Ayçil'in Keşan'daki amcasının iş yerinin camları kırılmıştı. Saldırının para anlaşmazlığından yaşandığı ortaya çıktı.

Ankara kızılay'da 13 Mart Pazar günü meydana gelen, 36 kişinin yaşamını yitirdiği canlı bomba saldırısının planlayıcısı olarak aranan Vahit Ayçil'in, Edirne'nin Keşan ilçesinde oturan amcası Ali Ayçil'e ait işyerine düzenlenen saldırıyla ilgili aranan 22 yaşındaki H.U. ve aynı yaştaki A.A., polise teslim oldu. İfadelerinde, işyeri sahibi Ali Ayçil ve yeğeni Vahit Ayçil'i tanımadıklarını söyleyen 2 şüpheli, para anlaşmazlığı yüzünden tartıştıklarını, fırlattıkları sandelyenin camının kırdığını söyledi. 2 şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

SALDIRI SONRASI KEŞAN'I TERK ETTİLER

Olay, geçen perşembe günü, Büyük Cami Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan tatlıcıda meydana geldi. Ankara Kızılay'da 36 kişinin hayatını kaybettiği, 2 teröristin parçalandığı canlı bombalı saldırının planlayıcı olarak aranan Vahit Ayçil'in Keşan'da oturan amcası 45 yaşındaki Ali Ayçil'e ait işyerine gelen iki kişi, tatlı yedikten bir süre sonra sandalyeyle işyerinin camını kırdı. Tepki gösteren Ali Ayçil de dışarıda toplanan grubun saldırısına uğradı. Polisin olaya kısa sürede müdahalesi sonucu hafif yaralanan Ali Ayçil, saldırganların elinden alınarak, polis aracıyla Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayın ardından tepkilerin artması üzerine işyeri aynı akşam polis kontrolünde boşaltılırken, Ali Ayçil ve ailesi Keşan'ı terk ederek, memleketleri Şanlıurfa'ya gitti.

SALDIRGANLAR TESLİM OLDU

Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen H.U. ve A.A., dün Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, teslim oldu. 2 şüpheli, avukat eşliğinde polise verdikleri ifadelerinde, işyerinde tatlı yedikten sonra aralarındaki para anlaşmazlığı yüzünden birbirleriyle tartışmaya başladıkları ve A.A.'nın H.U.'ya sandalye fırlatırken kazayla camın kırıldığını söyledi. Sorgularında, işyeri sahibi Ali Ayçil ve yeğeni Vahit Ayçil'i tanımadıklarını iddia eden H.U. ve A.A., olayın ardından paniğe kapılıp kaçtıklarını söyledi.

H.U. ve A.A., ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı. Boşaltılmasına rağmen polisin işyeri çevresinde aldığı önlemler devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Ayçil Kızılay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (181)

HER KÜRT KENDİNE SORMALI:

Bu vatan 1000 yıldır Türk. Yunandan almışlar… Biz kürtler 500 yıl önce şia korkusuyla iran hindinden kaçıp gelmişiz, bizi sünni kardeşiz diye Türkler kabul etmiş ekmeğini bölmüş. Ancak biz Türklere her türlü ihanet ve kalleşliklerde bulunmaya devam ediyoruz. Aslımızı bağladımız med farsın küçük ve basit bir krallığı. Son çıkan tarihi belgelerde med de farsta Türk çıkmış. Kürtçe diye konuştuğumuz dilde gerçekte farsça. Biz neyiz ve kimiz? Türkler intikam hakkını kullanırlarsa sonumuz ne olur?

Yanıtla3847
TARİHÇİ:

KÜRTLERİN KURDUĞU 16 DEVLET VAR. BUNLAR MÖ 2700 KUTİLER İLE BAŞLAR KUTİ KÜRTİ İSMİNİ İLK SÜMERLER KULLANMIŞTIR. HERÇAĞDA ONLARCA DEVLETİ VAR KÜRDÜN. SİZE ANADOLU KAPISINI 15 BİN ASKERLE AÇAN YİNE KÜRTLERDİR KÜRDİSTANI Şİİ SAFEVİDEN ALIP OSMANLIYA ALTIN TABAKTA VEREN KÜRTLERDİR. GELELİM SANA ŞEKERİM TÜRK TARİH KURUMUNU 1925 YILINDA KEMAL ATATÜRK AÇMIŞ VE SALLA BABAM SALLA MUSEVİ HAZAR TÜRK OLMUŞ SAVAŞÇI MOĞOL TÜRK OLMUŞ RUS İSKİT SAKA TÜRK OLMUŞ HATTA KIZILDRİLİ TÜRK OLDU. GÜLÜYORUM MİLLETÇE SAYGILAR

3315
hakikat:

tırko aklınca kendini Kürt olarakmı gösteriyosun yazlıkların peki yalan Kürtler ms 5 yy da diyarbakırda yaşadıklarında dair kaynaklar var yani Türklerden 500 yıl öncesi oluyor ayrıca med imparatorluğunuda ağzına alma senin gibiler tarihi işine geldiği gibi okur.

1513
alişan:

çok yanlış bilgiye sahipsin. , yanlış yazıları okumuşsun. daha iyi araştırmalısın. yoksa sen kürt değilsin, kürt adına yorum yaptığın belli. çünkü tarihi bilmiyorsun. 1000 yıl önce alpaslan malazgirt savaşının kazanmasının en büyük etkeni kürtlerin bizansları arkadan vurmalarıydı. ey tarihi bilmeyen adam şunu söyle yaşasın kürt ve türk kardeşliği . bilmediğin konulara burnunu sokma. çünkü kimse sana inanmıyor.

1016
Were:

Sen kendini tek hücreli familyasından ara.

45
BARAN:

BU GERÇEKLERİ HER KÜRDE ENİNDE SONUNDA BENİMSETECEĞİZ

45
kardeşlik:

YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK ADAMA TERÖRİST DE İŞYERLERİNİ YAK YIK YÜZLERÇE KİŞİ SALDIRIN ADAMA POLİSLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPILSIN BUNLAR BİDE ÇIKIP OLAY PARA SORUNU DE KAPAT SERBEST KAL . . . ADALETİMİZ BÖYLE OLURSA SONUMUZDA YA TERÖRDEN OLUR YADA AKP DENBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

Yanıtla2730
Türk:

Teröristlerin ailelerine yazık denmez. Herkes çocuğuna çocuğuna sahip çıksın. Bu ülkede herkesin vicdanı tersten çalışırsa daha çok bomba patlar. Bombasının ailesine üzülmeyeceksin ki o çocuk patlamasın.

716
Yorumcu:

Teröristin yaşam hakkı yok idam gelsin yoksa bu pislikler temizlenmez.

716
akıl ile oku gördüğüne inan:

la olum ne çektin la sen 2 kişi diyorlar mal dövende 2 kişi camları kıranda yüzlerce kişisi küfür etmiş dövmüşler asıl yapanlar kaçmışlar geri teslim olmuşlar haberi iyi okuyun ileri zekalı

13
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title