Haberler

Erzincan Bakan Yıldırım'ın Sevinç Tezahüratları

Abone Ol

Dünya Basketbol Şampiyonası Yarı Final Maçında Türk Milli Takımının Sırbistan'ı 83-82'lik Skorla Yenerek Adını Finale Yazdırması ile Birlikte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Eline Aldığı Mikrofonla Ô Erzincan Sizinle Gurur Duyuyor, Türkiye Sizinle Gurur Duyuyorö Tezahüratları Eşliğinde Vatandaşların Coşkusuna Ortak Oldu.

Dünya Basketbol Şampiyonası yarı final maçında Türk Milli Takımının Sırbistan'ı 83-82'lik skorla yenerek adını finale yazdırması ile birlikte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım eline aldığı mikrofonla ô Erzincan sizinle gurur duyuyor, Türkiye sizinle gurur duyuyorö tezahüratları eşliğinde vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Ramazan Bayramı ve refarandum oylaması nedeni ile Erzincan'da bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , 12 Dev Adamın zaferini coşku ile kutladı. Erzincanlılar maçı Cumhuriyet alanına kurulan dev ekranda izlerken, maçın son saniyelerinde alana gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , maçın millilerin zaferi ile sona ermesinin ardından coşkusunu meydanda toplanan hemşehrileri ile paylaştı. Mikrofonu eline alan Bakan Yıldırım "Erzincan sizinle gurur duyuyor, Türkiye sizinle gurur duyuyorö diyerek 12 Dev Adama tezahüratlarda bulundu. Bakan Yıldırım meydanda ki kalabalığı rahat görebilmek için sandalye üzerine çıkarak sevincini vatandaşlar ile paylaşırken yaptığı konuşmada Türk milli takımının tarih yazdığını ifade etti. Yıldırım ô Türkiye sporcularımızla gurur duyuyor. Sıradaki gelsin, sıradaki gelsin. Yarın akşamda buradayız çifte bayram var. Çifte bayram var Erzincan'da dedi. Bakan Yıldırım daha sonra kırmızı , beyaz , en büyük Türkiye tezahüratları yaptı. Bakan Yıldırım , DHA mikrofonlarına yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirterek ô Erzincan çok mutlu, 72 milyon çok sevinçli. Dünya devlerini birer bire deviren basketbolcularımızı 12 Dev Adamı yürekten kutluyoruz. Onlara finalde başarılar diliyorum ô dedi. Final için tahmini sorulması üzerine Bakan Yıldırım: ôBiz final oynadığımız zaman tahminleri alt üst ederiz. Kimse en büyük benim demesin. Büyüğünde büyüğü vardır. Her şeyden büyük Cenabı Hak'tır. Allah yardımcımız olsun" dedi. Erzincan'lılar milli takımın zaferini şehir içinde düzenledikleri konvoylarla kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title