Haberler

Erzurum'da Forklift Kazası: 14 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum'da babasının kullandığı forkliftteki devrilmek üzere olan laminantları tutmaya çalışan 14 yaşındaki Ahmet Ataş, paletlerin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesine rağmen genç kurtarılamadı.

ERZURUM'da, babası Aleaddin Ataş'ın (51) kullandığı forkliftteki devrilmek üzere olan laminantları tutmak isteyen Ahmet Ataş (14), paletlerin altında kalıp hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde, Yakutiye ilçesi Demirciler Mahallesi'nde meydana geldi. Aleaddin Ataş, forkliftle laminant yüklü paletleri kamyona taşırken, iş makinesinin yanında giden Ahmet Ataş, paletlerin devrildiğini görüp tutmak için hamle yaptı. Ahmet Ataş, dökülen paletlerin altında kaldı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayı görenler, Ahmet'i çıkarmak için yardıma gidip laminant paletlerini tek tek kaldırdı ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin muayenesinde Ahmet Ataş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili incelemenin ardından Ahmet Ataş'ın cansız bedeni, morga kaldırıldı. Olay yerine gelen yakınları, Ataş için gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Ataş Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title