Haberler

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 16 yaşındaki kız çocuğu, geç saatte dışarı çıkma meselesi yüzünden tartıştığı dayısını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan kız çocuğu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum'da, geç saatte dışarı çıkma meselesi yüzünden tartıştığı dayısını bıçakla öldüren 16 yaşındaki kız çocuğu tutuklandı.

DAYISINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Yakutiye ilçesinin Kurtuluş Mahallesi Kavak Konutları'nda İ.A. (16) ile geç saatte dışarı çıkmasını istemeyen dayısı M.T. (46) arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, İ.A, dayısını boğazından bıçakla ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen M.T, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ekiplerce, suç aletiyle gözaltına alınan İ.A, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen İ.A, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. İ.A'nın babasının cezaevinde, annesinin ise şehir dışında olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yakutiye Erzurum 3-sayfa Güncel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

İbrahim Demirel:

Ben babamı küçük yaşta kaybettim, hayatımın bütün çoğunluğu annem ile geçti. İşten çıkar çıkmaz eve geçerdim annem evde yalnız kalmasin diye. Bu olay annem vefat edene kadar devam etti sonra evlendim şimdide aynıyım işten eve geçerim, geç saatlere kadar disarıda bulunmak yerine, ailemle vakit geçirmeyi isterim. Haftasonu arkadaşlarla bir kaç saat vakit geçiririm. Şahsen bu durumdan da çok memnunum.

Yanıtla7414
İDO BEY:

Adamsın sen işte kardeşim doğru olan da odur.

0244
Narter Nart:

Allah, sana ve ailene mutluluk ve huzur versin İbrahim...Sen kıymet bilen güzel bir insansın.

0224
Ismail Celik:

helal olsun sana ve senin gibi olana kardesim

053
XYZ:

Cani katil erkekler adli kontrolle serbest bırakılıyor, küçük kızlar tutuklanıyor. Ne adalet be, gözlerim yaşardı!

Yanıtla24218
Ne Demeli:

Hani adalet sisteminde sıkıntılar var evet de siz katil olup bu durum tescillendikten sonra adli kontrolle serbest bırakılan bir örnek verebilir misiniz.

260
sedat dinc:

Yalandan kim ölmüş. Bir ornek haber paylaş deseler kem kum edersin. Ama cinayet işleyip baba bunu yaptı şunu yaptı diye ifade verip beyanı esas kabul edilen bir çok kişi haber konusu oldu ve dışarda. Bu ülkede bir mağdur kitle varsa oda erkeklerdir. Yıllar sonra yetişen nesli görünce bunu anlayacaksınız.

239
Fatma Olğun:

kıyamet alemeti artık korkusuz önünü arkasını düşünmeden anlık hareketler biri toprağa biri cezaevine Rabbim ümmetine hidayet ve merhamet versin çok kötü nesil yetişiyor

Yanıtla2128
ahyed yıldız:

Biz ALLAHın ümmeti değiliz, kullarıyız. Herhalde klavye hatası. Çünkü son cümledeki tabiriniz hatalı. Çok kötü bir nesil yetiştiği doğru. Çünkü islam ile değil laiklikle yetişen bir nesil var.

1422
fahrettin kılınç:

Son yörük ağzına sağlık

Yanıtla279
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title