Haberler

5 metre yüksekten düştüler! Aynı aracın içindeki 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Erzurum'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil 5 metre yükseklikten düştü. Korkunç kazada araç içindeki 7 kişiden 3'ü öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Erzurum'un Horasan ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

Kaza saat 06.30 sıralarında Horasan ilçe girişinde meydana geldi. Ağrı'nın Patnos ilçesinden Çankırı'ya giden Furkan Uçar yönetimindeki 16 KIK 88 plakalı otomobil, Horasan ilçe girişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 5 metre yükseklikten düştü.

5 metre yüksekten düştüler! Aynı aracın içinde 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

EKİPLER OLAY YERİNE GİTTİ AMA...

Çevredekiler, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, 112'yi aradı. Bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada Nabizade Ünal (9), Erve Tuana Ünal (13) ve Zeynep Uçar (45) yaşamını yitirdi, Elif Zeynep Ünal (11), Ebru Neva Uçar (13), sürücü Muhammed Furkan Uçar (22) ve Sümeyra Ünal (39) yaralandı. Yaralılar, Erzurum ve Horasan ilçesindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

5 metre yüksekten düştüler! Aynı aracın içinde 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

5 metre yüksekten düştüler! Aynı aracın içinde 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acil Durum Otomobil Erzurum Güncel Yaşam Kaza Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Kadir Tokay:

Lastik falan patlamadan öyle durup dururken direksiyon hakimiyeti kaybedilmez. Bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kaybedildi yazıyor ise haberde, anlayın ki bir yandanda telefonla ilgileniyordur sürücü. Araba kullanırken bari vazgeçin şu telefon sevdasından. Yazık değil mi o kadar cana.

Yanıtla11
şahin ersun:

Lastiği patlamış olabilir. Çok dikkat etmek gerekiyor lastiğe. Yüksek hız yapmamak gerekiyor, can taşıyorsun sonuçta. Ben alolastikci sitesine girip lastikçiyi arayıp konuşuyorum aklımdakileri soruyorum, yardımcı oluyorlar her türlü. tavsiye ederim.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title