Haberler

Erzurum Engellilere 'Vali Ana' Şefkati

Abone Ol

Dünya Engelliler Günü'nde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ne giden Ezurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, 3 yaşındaki İbrahim Yazar ile 2 yaşındaki Barış Çağıran'ı kucağına alarak anne şefkati gösterdi.

Dünya Engelliler Günü'nde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ne giden Ezurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, 3 yaşındaki İbrahim Yazar ile 2 yaşındaki Barış Çağıran'ı kucağına alarak anne şefkati gösterdi. Kendisininde 2 yaşında bir oğlunun olduğunu vurgulayan Özdemir, merkezde kalan ve hepsini ismen tanıdığı diğer kadınlarla da tek tek ilgilenip sohbet etti. Engellilerle birlikte yaş pastasına konulan mumları üfleyip ve kesen Vali Özdemir, küçük İbrahim'e de kendi elleriyle pasta yedirdi. Merkezdeki engelliler tarafından çok sevilen Hatice Bayar Özdemir, Benim için engelli değil hepsi özel insanlar dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Engelliler Günü İbrahim Yazar Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title