Haberler

Erzurum Sevgililer Gününde 40 Çift 'Evet' Dedi

Abone Ol

Sevgililer Günü nedeniyle Erzurum'un Yakutiye ilçe Belediyesi tarafından 40 çiftin nikahı kıyıldı.

Sevgililer Günü nedeniyle Erzurum'un Yakutiye ilçe Belediyesi tarafından 40 çiftin nikahı kıyıldı. Çiftler nikah öncesi dilek ağacına, evlilikten beklentilerini yazdılar.Merkez Yakutiye Belediyesi Evlendirme Dairesi, Sevgililer günü nedeniyle özel olarak süslenirken başvuran 40 çiftten Şeyma Nur Karslıoğlu ile Emrah Korkmaz, önce dilek ağacına evlilikten beklentilerini yazdılar. Daha sonra Yakutiye Belediyesi Evlendirme Müdürü Mensur Akdemir'in karşısına oturan Şeyma Nur ve Emrah Korkmaz, soruları yanıtladı ve yaşam boyu birliktelik için "Evet" dediler. Gelinin şahitliğini kardeşi Fetullah Karslıoğlu, damadın şahitliğini ise kardeşi Yusuf Korkmaz yaptı. Evlendirme Memuru Akdemir, Şeyma Nur ve Emrah Korkmaz çiftin nikahlarını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını gelinle damata teslim etti.

Mensur Akdemir, Sevgililer Gününde Yakitiye'de 40 çifti evlendirdiklerini belirtti. Akdemir, törende Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un çiftlere hediyesini de verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Belediyesi Yusuf Korkmaz Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title