Haberler

Esad'dan Papa'ya Sır Mesaj

Güncelleme:
Abone Ol

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkesinde barışın sağlanması konusunda defalarca çağrıda bulunan ve dua eden Papa Francesco'ya mektup gönderdi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkesinde iç savaşın durdurularak, barışın sağlanması konusunda defalarca çağrıda bulunan ve bunun için dua eden Papa Francesco'ya mektup gönderdi.

MESAJIN İÇERİĞİ SÖYLENMEDİ

Suriyeli bir heyet Vatikan'a gelerek, ruhani lidere iletilmek üzere Devlet Sekreteri Pietro Parolin'e Beşar Esad'dan özel bir mesaj getirdi. Papalık Basın Sözcüsü Peder Federico Lombardi, İnsani Yardımlardan Sorumlu Bakan Joseph Sweid'in liderliğindeki heyetin Vatikan Şehir Devleti'nin 2 numarası Monsenyör Parolin ve Papalık Devletlerle İlişkiler Sekreteri Monsenyör Dominique Mamberti ile görüşmesi ardından kısa açıklama yaptı. Lombardi, "Heyet Esad'dan, Suriye hükümetinin pozisyonunu ortaya koyan bir mesajı Papa'ya getirdi" ifadelerini kullandı. Mesajın içeriğine ilişkin ise bilgi verilmedi.

PAPA ÇATIŞMANIN DURMASI İÇİN ÇAĞRI YAPMIŞTI

Papa Francesco son olarak, Hıristiyan aleminin en kutsal günlerinden biri olan Noel kutlaması sırasında geleneksel Urbi et Orbi (Şehre ve dünyaya) duasını yaparken, Suriye'de çatışmaların durması ve insani yardıma erişim sağlanması çağrısında bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Federico Lombardi Beşşar Esed Vatikan Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

murat başaranmuratbasaran@yahoo.com:

Şerefsiz Müslümanlardan yüz bulmayınca papazlara kaldı ne yapsın

Yanıtla1222
abdullah_habibabdullah_1146666@hotmail.com:

esad şart koşmuştur... can güvenligi ve birilerinin başı... iki yerde de iktidar degişikligi..... belkide iyi olur... bizim başbakanında miadı doldu.. dış siyasetde batıya karşı fiyasko oldugumuz gibi islam devletlerindede hiçbir istikrar saglayamadık... esas gitmesi gereken bakanların başında davutoglu geliyordu...

Yanıtla1113
mehmet orakçıorakci_96@hotmail.com:

KÜFÜR TEK MİLLETTİR

Yanıtla312
hassahijeediyee@mynet.com.tr:

hakareti marifet sanan zavallılar O da sizi çok tınlıyordu... adam 3 yıldır 36 devletle savaşıyor ve yine ayakta ya sizinkiler ne yapıyorlar biraz kıyas biraz akıl biraz tarafsız....ALLAHIM ıslah etsin beyinlerinizi

Yanıtla58
keşkekeke@yahoo.com:

Ah Esad Ah Mısır, sizler karışmasaydınız bizler ticaretimiz ile ortadoğuda güçlü birer ülke olacaktık ama bizler de Ortadoğuluyuz yahu, size laf anlatalım derken biz de sizler gibi aynı tuzağına düştük. bizi de yaktılar, hep kendi içimizdeki hainler önce sonra da dışarıdakiler.

Yanıtla27
PİÇ ESED PİÇ PKKstoneee777@hotmail.com:

HANİ HRİSTİYANLARA OSMANLIDAN AYRILAN GAVURLARA YARDIM ETMİŞTİ YUNANA ROMENE SIRBA ERMENİYE BU GAVUR DA ONU İSTİYOR

Yanıtla53
kadir salih çobankadirsalih_coban@hotmail.com:

Suriyeliler söylemişti 2 sene evvel obama gider Sarkozy gider tayyip gider esad asla düşmez bir yere gitmez diye doğtuymuş.adamı deviremediler.deviremeyecekler de.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title