Haberler

Ağızlıksız gezdirilen pitbull, sokak kedisini parçaladı! Gözaltına alınan şüpheliler serbest bırakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpek, parktaki bir kediye saldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kediyi bırakmayan saldırgan köpek daha sonra da sahibini ısırmaya çalıştı. Görüntüler üzerine gözaltına alınan 2 şüpheli, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbl Esenler'de parkta gezdirilen ağızlıksız pitbull, gözüne kestirdiği kediyi yakalayarak saldırdı. Aldığı ölümcül diş darbeleriyle can çekişmeye başlayan kedi bir süre sonra can verdi. Vahşet anları saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

KEDİYİ KÖPEĞİN AĞZINDAN BİR TÜRLÜ ALAMADILAR

Olay Yavuz Sultan Selim Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, ağızlıksız dolaştırılan pitbull cinsi köpek, parktaki bir kediye saldırdı. Çevredekiler ve köpeğin sahibi kediyi kurtarmaya çalıştı. Bir kişi sopa ile köpeğin kafasına vurdu. Ancak çabalar sonuç vermedi.

KEDİYİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA SAHİBİNİ ISIRMAYA ÇALIŞTI

Bir süre sonra pitbull cinsi köpek kediyi bıraktı ancak bu kez de sahibini ısırmaya çalıştı. Kedinin feci şekilde öldüğü belirlendi. Olayın ardından köpek ve sahibi bölgeden ayrıldı. Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

GÖZALTI SONRA SERBEST BIRAKILDILAR

Ekipler, yaptığı çalışma sonucu köpeği dolaştıran 22 yaşındaki U.Ü. ile 54 yaşındaki sahibi S.K'yi yakaladı. Şüpheliler hakkında, "Hayvanın tehlikeye sokulacak şekilde bırakılması" suçundan adli işlem başlatıldı. İşlemlerinin ardından U.Ü. ile S.K, adli makamlarca serbest bırakıldı.

DAHA ÖNCE BAŞKA BİR KEDİYE DAHA SALDIRMIŞ

Öte yandan aynı köpeğin yine parkta bir başka kediye saldırdığı ortaya çıktı. Parkta ağızlıksız dolaştırılan pitbull yanından geçen bir kediye saldırdı. Sahibi bir süre bekledikten sonra köpeğe müdahale etti. Kurtulan kedi ağacın dibinde uzun süre kıvranırken, köpek ve sahibi oradan uzaklaştı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hayvan Hakları Güvenlik İstanbul Esenler 3-sayfa Güncel kedi Suç Hayvan Hakları Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

cavit dogan:

Bırakacağınız kişileri niye gözaltına alıyorsunuz bende bunu anlamıyorum.!

Yanıtla0154
Muharrem Dink:

3 kurus para gelecek ya ondan

232
Sukru Karaca:

bu cins köpekler sahibiyle birlikte uyutulmalı.

Yanıtla2103
Harun EROĞLU:

Kediye üzüldüm. Sahibine saldırdığına sevindim

Yanıtla1102
Ers:

Doğanın kanunu köpekler kedilere saldırır

Yanıtla794
Güven önemlş:

bu kaçıncı kedi vakası ceza vermezseniz yine olacak

Yanıtla061
Güven önemlş:

merhametsizler, yakalanınca başka role bürünüyıorlar

Yanıtla153
JİYAN İsik:

Ya bunun yerine bir çocuğa saldırsa bunlar gerçekten psikopat.

Yanıtla050
Serkan Sarı:

en az 100 bin lira ceza + hapis vereceksin.Bir daha yapamazlar.Ama kanunlar maalesef yetersiz

Yanıtla042
Dilek Usta:

Gece rahat uyunmaz böyle köpekle. Ama sahip olanlar kimbilir evde neye bağlıyorlar.

Yanıtla018
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title