Haberler

Esenler'de Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenler'deki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Esenler'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Menderes Mahallesi'ndeki bir evin çatı katında narkotik madde bulunduğunu, şüpheli kişilerce de bunun ticaretinin yapıldığını tespit etti.

Eve operasyon düzenleyen ekipler, polislere pompalı tüfek doğrultan R.Ö. ve yanındaki M.T'yi gözaltına aldı.

Bu kişilerden 12 uyuşturucu hap, 4 şişeye konulan 125 gram sıvı uyuşturucu, 64 peçeteye emdirilmiş uyuşturucu, şırınga, ruhsatsız pompalı tüfek, 6 fişek, telefon ve 990 lira ele geçirildi.

Şüphelilerden M.T'nin "uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma", "yaralama", "tutuklu hükümlünün kaçması" başta olmak üzere 12 suçtan arandığı ve hakkında 4 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, R.Ö'nün ise "uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma", "yaralama" gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu belirlendi.

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" ile "ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Ticareti Operasyon Güvenlik Esenler 3-sayfa Güncel Suç Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title