Haberler

Esenler'den Bir Türkiye Şampiyonu Daha

Güncelleme:
Abone Ol

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporcuları şampiyonluklara doymuyor.

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporcuları şampiyonluklara doymuyor. Minik sporcu Esra Okay, Antalya'da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Minik Bayanlar 30 kilo kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi Avrupa'da temsil etme hakkı kazandı.

Yüzmeden masa tenisine, basketboldan voleybola, güreşten Uzak Doğu sporlarına kadar toplam 12 branşta hizmet veren Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporcuları başarı üstüne başarı kazanıyor. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde Muay Thai branşında spora başlayan Esra Okay, Antalya'da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda Minik Bayanlar 30 kilo kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kürsüsüne çıktı.

Esenler Atışalanı İlköğretim Okulu'nda eğitimine devam eden ve yaklaşık 3 yıldır Antrenör Süleyman Babacan yönetiminde çalışmalarını Esenler Spor Kompleksi'nde sürdüren minik Esra, Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcularla yaptığı tüm maçlarını kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

ESENLER ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYOR

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Ömer Keser de, spor hayatına Esenler Belediyesi'nin Yaz Spor Okulu'nda başlayan ve o gün bu gündür antrenmanlarına aralıksız devam eden şampiyon Esra'yı tüm Esenler halkı adına tebrik etti. Keser, "Artık Esenler'den Türkiye Şampiyonları çıkıyor. Bu sporcularımız yarının Avrupa ve Dünya Şampiyonu adayları. Bu başarı aynı zamanda çocuklarını spora gönderirken endişe eden veliler için de bir örnek olmuştur. Velilerimiz çocukları spora devam ederse okullarda derslerinden geri kalacakları endişesi taşıyorlar. Halbuki minik şampiyonumuz Esra, hem okula giderek, hem de spor yaparak şampiyon olunabileceğini gösterdi" dedi. Ömer Keser minik şampiyon için "Umarım bu sevinci bize, Avrupa ve Dünya Şampiyonasında, milli forma altında da tekrar yaşatır" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Keser Türkiye Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title