Haberler

Esenyurt'ta Site Çevrelerinde Polis Denetimi

Güncelleme:
Abone Ol

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sultaniye ve Yunus Emre mahallelerindeki site çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 55 araç ve 23 motosiklet sürücüsü kontrol edildi, 13 araca toplamda 65 bin 295 lira ceza kesildi. Ayrıca 567 kişinin GBT kontrolü yapıldı ve 2 düzensiz göçmen yakalandı. Bir site yönetimi hakkında ise özel güvenlik personeli çalıştırma izin belgesi bulunmadığı gerekçesiyle işlem başlatıldı. Ayrıca uyuşturucu madde bulunduran 1 kişi de gözaltına alındı.

Esenyurt'ta site çevrelerinde polis ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, akşam Sultaniye ve Yunus Emre mahallelerindeki site çevrelerinde huzur ve güvenin sağlanması için denetim yaptı.

Uygulamada 55 araç ile 23 motosiklet sürücüsü denetlendi, 13 araca toplamda 65 bin 295 lira ceza kesildi.

Ekipler, 567 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünü sağladı, 2 düzensiz göçmeni yakaladı.

Sitelerde yapılan denetimlerde özel güvenlik personeli çalıştırma izin belgesi bulunmadığı tespit edilen bir site yönetimi hakkında işlem başlatıldı.

Öte yandan üzerinde uyuşturucu madde bulunan 1 kişi de gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Motosiklet Uyuşturucu Göçmenler Esenyurt Güvenlik 3-sayfa Güncel Göçmen Hukuk Polis Ceza Güvenlik Ceza Uyuşturucu Göçmenler Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title