Haberler

Eski Bakan Günay, Demre'de Coşkuyla Karşılandı

Abone Ol

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, görevini Ömer Çelik'e devrettikten sonra ilk kez geldiği evinin bulunduğu Antalya'nın Demre İlçesi'nde, kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, görevini Ömer Çelik'e devrettikten sonra ilk kez geldiği evinin bulunduğu Antalya'nın Demre İlçesi'nde, kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.

Ertuğrul Günay, 24 Ocak'ta kabinedeki revizyonun ardından ilk kez Demre'deki evine geldi. Günay ve eşi Gülten Günay, Beymelek Beldesi'nde, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı DP'li Süleyman Topçu, Beymelek Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve yaklaşık 250 kişilik grup tarafından karşılandı.

Ellerinde, 'Türkiye'nin arkeolojik kentleri sizinle gün ışığını çıktı', 'Sevgili hemşerimiz sizinle gurur duyuyoruz', 'Türkiye'nin kültürü, arkeolojisi, sanatı, sanatçısı sizin hizmetlerinizi özleyecek', 'Tarihi anıtlar sizinle aydınlandı', 'Demre'de gün ışığına çıkardığınız tarih için size minnettarız' yazılı dövizler taşıyan gruptakiler, Günay ve eşine tezahüratta bulundu.

GÜNAY DUYGULU ANLAR YAŞADI

Duygulu anlar yaşayan Günay, kendisini karşılamaya gelenlerin elini tek tek sıktı, onlarla kucaklaştı. Burada kısa bir konuşma yapan Günay, "Beni çok duygulandırdınız. 20 yıldan bu yana Demre'ye gelmeye çalışıyorum. Burası doğduğum yer değil ama yaşamaktan çok haz duyduğum yer. Son 5.5 yıldır Türkiye'nin dört bir tarafına, sevdiğim bu güzel topraklara ayırımsız, vatandaşın hakkı neyse o şekilde hizmet etmeye çalıştım. Allah'a şükürler olsun görev dönemimizi tamamladık. İnsanlar göreve gelirken çevresinde bir coşku, alkış hanesi oluşur. Allah herkese görevden ayrıldıktan sonra böyle sevgi dolu karşılama ve alkışlama nasip etsin. Size minnettarım" diye konuştu.

YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Demre'yi Türkiye'nin kültürü, tarihi ve turizmi açısından çok önemsediğini belirten Günay, onun ötesinde insanını çok önemsediğini söyledi. Demre'de küçük bir evi olduğunu ve hayalinin sağlıklı bir biçimde o evde yaşamak olduğunu anlatan Günay, "Sizlerle birlikte yaşayabildiğim kadar komşuluk yapmak istiyorum. Milletvekilliğim görevim devam ediyor. Görevim devam etsin etmesin her zaman bölgenin her türlü yatırımını, ihtiyacını aynı şekilde takip etmeye gayret edeceğim. İnşallah elbirliğiyle bölgemizi daha çok dünyanın tanıyacağı, seveceği, imrenerek gezeceği bir hale getirmeye çalışacağız" diye konuştu. Günay ve eşi daha sonra evlerine geçti. - Antalya / Demre

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Günay Gülten Günay Antalya Demre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title