Haberler

Eski Belediye Başkanı 11 Ay Sonra Serbest

Abone Ol

30 Mart 2014 seçimlerinde Saadet Partisi’nden Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın’ın öldürülmesi ile ilgili tutuklu bulunan eski Tillo Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu 11 ay sonra tahliye oldu.

30 Mart 2014 seçimlerinde Saadet Partisi'nden Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'ın öldürülmesi ile ilgili tutuklu bulunan eski Tillo Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu 11 ay sonra tahliye oldu.

Siirt'in Tillo ilçesinde, 30 Mart 2014 tarihinde Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'ın evinin önünde bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili 4 kişi ile birlikte tutuklu bulunan eske Tillo Belediye Başkanı Memduhoğlu, bugünkü duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Siirt Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 6'ıncı duruşmada, güvenlik gerekçesiyle Muş'taki cezaevinde tutuklu yargılanan Memduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin ifadesi alındı. Mahkeme heyeti, sanıkların ifadesinin ardından Mesut Memduhoğlu, kardeşleri Abdulkerim ve Sait Memduhoğlu ile Kamuran Çelik'in, tutuksuz yargılanmalarına karar vererek tahliye etti. Memduhoğlu, cezaevindeyken belediye başkanlığından istifa etmişti. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mesut Memduhoğlu Behmen Aydın Tillo Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

tillolu:

allah rahmet eylesin seni behmen abi

Yanıtla01
tillolu:

sanane: allah senin belanı versin kesin karıştırıcı ve fitnecilerden birisin zaten siz bu fitneci ve fesatcılar menfaatcılar yüzünden bu olay oldu

Yanıtla01
sananemobilWeb@haberler.com:

ALLAH BELALARINI VERSİN.ADALET BU KADARMIŞ. Adam öldürmenin cazası 11 aymış

Yanıtla00
sananemobilWeb@haberler.com:

Allah ın adaletine sığındık. Fitneci fesatçılar kim herkes çok iyi biliyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title