Haberler

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yıldırım Beyazıd Cami'nden detaylar - Faruk Çelik'in namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşmasının detayları - Çelik'in açıklamaları - "Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki; kinler, nefretler kurban edilir. Bu bayram Kurban Bayramı. Kinimizi, nefretimizi kurban edelim" Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki; kinler, nefretler kurban edilir. Bu bayram Kurban Bayramı. Kinimizi, nefretimizi kurban edelim" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yıldırım Beyazıd Cami'nden detaylar - Faruk Çelik'in namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşmasının detayları - Çelik'in açıklamaları - "Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki; kinler, nefretler kurban edilir. Bu bayram Kurban Bayramı. Kinimizi, nefretimizi kurban edelim" Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki; kinler, nefretler kurban edilir. Bu bayram Kurban Bayramı. Kinimizi, nefretimizi kurban edelim" dedi. Kurban Bayramı namazını Yıldırım Beyazıd Camisi'nde kılan Çelik, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Çelik, Bursalıların ve İslam aleminin bayramını kutladı.Terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet dileyen Çelik, "Terör saldırılarının çok yoğun olduğu, yüreğimizi dağladığı, milletimizin derinden üzüldüğü bir süreçte Kurban Bayramını idrak etmiş bulunuyoruz. Gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum. Bütün milletimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu. Bayramlarda kinin ve nefretin yok olması gerektiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti: "Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki kinler, nefretler kurban edilir. Bu bayram Kurban Bayramı. Kinimizi, nefretimizi kurban edelim. Birliğimizi, bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi yeşertecek günlere vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. İnşallah tarih boyunca nasıl birlik ve beraberlik içerisinde, bu vatanın kurulması, yaşatılması ve bu günlere gelmesinde vesile olduysak, inşallah aynı şekilde geleceğe taşınması konusunda da bayram birliğimizi, bütünlüğümüzü güçlendirelim. Tekrar bütün Bursalıların ve milletimizin bayramını kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title