Haberler

Eski Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı olarak atandı! Görevine resmen başladı

Güncelleme:
Abone Ol

2019'da Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü yapan, ardından Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı olarak atandı. Resmi olarak atamasının yapılmasının ardından Alper, görevine başladı.

Eski emniyet müdürü Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı olarak atandı. Alper, Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılmıştı.

GÖREVİNE BAŞLADI

Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı olarak atandı. Resmi olarak atamasının yapılmasının ardından Alper, görevine başladı.

TRABZON'DA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Metin Alper, 1992'de Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Mezuniyetinin ardından çeşitli kademelerde görev yapan Alper, 2016'da Adıyaman'da, 2019'da Trabzon'da il emniyet müdürlüğü yaptı. Alper, Trabzon Emniyet Müdürlüğündeki görevinin ardından Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak atanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Metin Alper Politika Türkiye Trabzon 3-sayfa Güncel Zabıta 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

burak:

hani teroristleri İBB ye dolduracaktı Ekrem başkana helal olsun

Yanıtla163349
Evvab:

boş boş konuşma bu adamın üstü dem li

271141
Taş:

Ekrem bey kendine kadro kuruyor başkanlık seçimleri için, başkan olmasa bile çok kilit konumda olacak, nu eski müdür NATO nun yetiştirmesi, geçmişine nerelerde me görevler yapmış bakın anlayın, nato = abd = darbe

33
Orhan KÖK:

Metin Alper müdürüm ülkesini seven milliyetçi bir insandır. Bu görevi layıkıyla hakketti. Ekrem Başkanın isabetli görev vermesine teşekkür ederim. Her şey çok güzel olacak.

Yanıtla81228
Mevlüt:

Hadi oradan ülkesini sevse deme çanak tutan CHP'nin kollarına gitmez

14278
Hek Tor:

Bıyıklara bakılırsa, baaaçeli emicem İstanbul'a uğrarsa elini öpebilir gibime geliyor....

Yanıtla63199
Müdessir Östüzün:

Allah gariplerin yardımcısi olsun şimdide eziyet edecek esnafları

Yanıtla15573
Kenan Tepretoğlu:

Müdessir Östüzün:o kime ne yapacağını iyi bilir, korkma, titre bence :)

422
Yusuf Yıldırım:

Emniyet müdürlüğü yapan bir kişinin Hdp lilerle birarada mesai yapması zor gerçekten. Hdp lilerin olduğu ortamda bu tarz vatansever insanların bulunmasına gerçekten ihtiyaç var. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Yanıtla12972
aydın GÜNDÜZ:

ADIYAMAN da emniyet müdüydü çok değerli saygili namazında yardım sever biri

Yanıtla32161
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title