Haberler

Eski Emniyetci Yılmaz İncek'te Toprağa Verildi, Oğlu Göz Yaşı Döktü

Abone Ol

Ankara İncek'te aracında ölü olarak bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü eski Asayiş Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ve kılınan namazdan sonra Gölbaşı İncek'te toprağa verildi.

Ankara İncek'te aracında ölü olarak bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü eski Asayiş Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ve kılınan namazdan sonra Gölbaşı İncek'te toprağa verildi. Babasının ölümünden 5 dakika önce kendisini arayıp, 'takip ediliyorum, birileri önümü kesiyor' dedikten sonra telefonunun kapanması üzerine gittiğinde ölü bulduğu babası Eryılmaz'ı son yolculuğuna uğurlayan MİT'te görevli oğlu Oğuz Eryılmaz ile cenazeye katılan diğer oğlu Yavuz Eryılmaz göz yaşlarını tutamadı.

Hasan Eryılmaz'ın Gölbaşı İncek'te bulunan TEK Yapı Kooperatifi'ndeki villada yaklaşık 10 yıldır ikamet ettiğini belirten komşuları, kendisinin çok iyi, yardımsever olduğunu, herhangi bir şeye ihtiyacı bulunmadığını, bir düşmanının da bulunmadığını belirtirlerken, intihar edecek birisi değildi dediler. Hasan Eryılmaz'ın, Ankara'nın Balgat semtinde oğlu Yavuz Eryılmaz'a ait küçük bir işyerine giderek zaman geçirdiği belirtildi.

İncek'te toprağa verilen Hasan Eryılmaz'ın cenazesine eski Ulaştırma Bakanı ve İstanbul eski Emniyet Müdürü Necdet Menzir ile Ankara eski il emniyet müdürleri Hasan Yücesan ve Orhan Orhan Özdemir ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, genel müdür yardımcıları ile Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, İncek'teki yakınları ve komşuları katıldı. Cenazede Hasan Eryılmaz memleketi Çankırı'dan getirilen toprak mezarına konurken, babası toprağa veren Yavuz Eryılmaz bitkin halde göz yaşlarını tutamadı. Cenazede Çevik Kuvvet polisi güvenlik tedbiri alırken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün gönderidği çelenk dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Hasan Eryılmaz Kocatepe Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title