Haberler

Eskişehir Damadı Tarafından Kızı ve Oğlu Öldürülen Anne Çelik Özgecan'ın Suçu Neydi Çiğdem'in Suçu...

Abone Ol

Damadı tarafından kızı ve oğlu öldürülen anne Çelik Özgecan'ın suçu neydi Çiğdem'in suçu neydi ESKİŞEHİR'de geçen 19 Ocak'ta evlerine gelen damadı Soytürk Çeledir (33) tarafından kızı Çiğdem Çeledir (29 ) ile oğlu Muhammet Murat Çelik (18) öldürülen, kendisi de aynı olayda yaralanan Aynur Çelik (47) Halkevci Kadınlar tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılarak Ne olur bir şeyler yapın.

Damadı tarafından kızı ve oğlu öldürülen anne Çelik Özgecan'ın suçu neydi Çiğdem'in suçu neydi

ESKİŞEHİR'de geçen 19 Ocak'ta evlerine gelen damadı Soytürk Çeledir (33) tarafından kızı Çiğdem Çeledir (29 ) ile oğlu Muhammet Murat Çelik (18) öldürülen, kendisi de aynı olayda yaralanan Aynur Çelik (47) Halkevci Kadınlar tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılarak Ne olur bir şeyler yapın. Özgecan'ın suçu neydi Çiğdem'in suçu neydi Cumhurbaşkanı ve Başbakana yalvarırım. Ne olur bir şeyler yapsınlar. Assınlar bunları dedi.

Bursa'da geçen 19 Ocak'ta aralarında alacak verecek meselesi olduğunu öne sürdüğü Serkan T.'yi (19) bıçakla yaraladıktan sonra aynı gün Eskişehir'e gelen Soytürk Çeledir, kedisinden boşanmak isteyen eşi Çiğdem Çeledir'i, kayınbiraderi Muhammet Murat Çelik ile kayınvalidesi Aynur Çelik'i tabancayla ile ateş ederek yaraladı. Soytürk, Çeledir, aynı gece uzaktan akrabası olan Birol İnce'yi de (24) eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürerek götürdüğü Turgutlar Mahallesi girişindeki mezarlık yanında tabancayla öldürdü. Ağır yaralanan Çiğdem Çeledir kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde aynı gece kurtarılamayarak öldü. Muhammet Murat Çelik ise tedavi altına alındığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde katil zanlısı Soytürk Çeledir'in yakalandığı 3 Şubat tarihinde yaşamını yitirdi. Polisler tarafından yakalanan Soytürk Çeledir de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Damadı Soytürk Çeledir tarafından kızı ve oğlu öldürülen ve kendisi de omzuna ve kafasına isabet eden kurşunlarla yaralanan ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen kayınvalide Aynur Çelik oğlu Hasan Çelik, gelini Aysel Çelik ve akrabası Gülhan Bezek ile birlikte Eskişehir Halkevci Kadınlar tarafından İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda düzenlenen basın açıklamasına katıldı. Halkevci kadınlar 'Siz eşit değilsiniz dedikçe Çeğdem'ler Özgecan'lar öldürülüyor. Artık yeter' yazılı pankart açıp çeşitli sloganlar attı. Kızı ve oğlu öldürülen anne Aynur Çelik ağlayarak yaptığı konuşmasında, kızı Çiğdem'in sürekli olarak eşinden şiddet gördüğünü ve daha sonra da öldürüldüğünü söyledi. Anne Çelik şöyle konuştu

ŞİMDİ MODA OLDU, ANNESİNİ, BACISINI KARDEŞİNİ DE ÖLDÜRÜYORLAR

Cumhurbaşkanına, başbakana rica ediyorum. Ben bir anneyim. O da bir babaysa. Bir şeyler yapsınlar artık. Benim çocuklarım öldü, Özgecan öldü. Niye bir şey yapmıyorlar, niye onları asmıyorlar Başbakandan rica ediyorum. Çocuklarımıza sahip çıkmıyorlar, öldükten sonra sahip çıkıyorlar. Ne olursunuz bir şeyler yapın. Özgecan'ın suçu neydi Çiğdem'in suçu neydi 4 tane çocuğu vardı. Hep dayak yedi. Kadınları öldürüyorlar, bir de şimdi moda oldu, annesini, bacısını, kardeşini de öldürüyorlar. Devlet onlara bir şey yapmıyor ki Doyuruyor, yemek veriyor. Öldürülen Çiğdem Çeledir'in amcasının kızı Gülhan Bezik ile ağabeyinin eşi Aysel Çelik'te yaptıkları konuşmada Çiğdem'in 7 yıldır kocasının şiddetine maruz kaldığını söyledi. Halkevci Kadınlar adına da basın açıklamasını Gül Aldemir Okudu. Aldemir, Taleplerimiz açıktır. Çiğdem Çeledir'in katili Soytürk Çeledir'in haksız tahrik indirimi uygulanmaksızın en ağır cezayı almasını, gerekli korumayı sağlamayan güvenlik teşkilatının ve kamu görevlilerinin hesap vermesini ve bu kişiler hakkında gerekli yargılamaların yapılmasını istiyoruz. Katiller hak ettikleri cezayı alana kadar Çiğdem'in davasının takipçisi olacağız diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından basın açıklamasına katılanlar çeşitli sloganlar attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aysel Çelik Aynur Çelik Murat Çelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title