Haberler

Eskişehir'de 25 Lise Arkadaşı Yıllar Sonra Nikah Tazeledi

Abone Ol

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından ‘Bir Yastıkta İkinci Bahar’ projesi kapsamında lise arkadaşı olan 25 çift nikah tazeledi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından 'Bir Yastıkta İkinci Bahar' projesi kapsamında lise arkadaşı olan 25 çift nikah tazeledi.

Şehr-i Aşk Adası'nda düzenlenen törenle İstanbul Marmara Haydarpaşa Lisesi'nde 1969-1975 yıllarında eğitim gören 25 sınıf arkadaşı nikah tazeledi. Çiftlerin nikah tazeleme törenine ise çocukları şahit oldu. Seneler sonrasında yeniden nikah masasına oturan gelin ve damatlar heyecanlarını saklayamadı. Sınıf arkadaşlarının nikahlarını tazeleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, arkadaşlarına yapmış oldukları incelikten dolayı teşekkür etti.

Bundan sonra benzer etkinliklere imza atacaklarını ifade eden Kurt, "Bu yaşta damatlık ve gelinlik giymek kolay değildir. Bu cesaret ister. Buda bizim arkadaşlarımızda var. Uzun yıllar birlikte yaşamış olan arkadaşlarımızın bunu perçinlenmesinin ayrı bir zevk olduğunu düşünüyorum. Bunu perçinlemek içinde nikah töreni yapıyoruz" diye konuştu.

Nikah tazeleyen Şaban Tan, ise eşiyle 8 buçuk yıldır evli olduklarını ifade ederek, "Bizler sınır arkadaşıyız. 6 yıl beraber yatılı okuduk. Nikahımızı tazelediğimiz için mutluyum" dedi.

Şaban Tan'ın eşi Tülay Tan ise, nikah tazelemekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir İstanbul Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title