Haberler

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde 11 Polisin Görev Yeri Değiştirildi

Abone Ol

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 şube müdürü ve 4 şube müdür yardımcısı ile 3 başkomiserin görevlerinden alınarak farklı birimlere atandığı öğrenildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 şube müdürü ve 4 şube müdür yardımcısı ile 3 başkomiserin görevlerinden alınarak farklı birimlere atandığı öğrenildi.

17 Aralık operasyonunun ardından emniyet birimlerinde süren görev değişiklikleri sürüyor. Türkiye'nin birçok şehrindeki emniyet müdürlüklerinde yaşanan görev değişiklikleri Eskişehir'e de yansıdı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde 4 şube müdürü ve 4 şube müdür yardımcısı ile 3 başkomiser görevlerinden alınarak farklı birimlere atandı.

Edinilen bilgiye göre; Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gürbüz, Evrak Arşiv Şube Müdürü, Hassas Koruma Şube Müdürü Erhan Ünal, Personel Şube Müdürü, Evrak Arşiv Şube Müdürü Hasan Sinik, Eğitim Şube Müdürü, Koruma Şube Müdürü Kazım Çiriş, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü olarak yeniden görevlendirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Osman Yasin Baltacı görevinden alınarak Koruma Şube Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdür Yardımcısı Murat Dağ, Çocuk Şube Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi'nde görevli Başkomiser Recep Akgül Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Başkomiser, yine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Başkomiseri Selahattin Kaya, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğünde başkomiser olarak görevlendirildi.

Eskişehir Havaalanı Müdür Yardımcısı Tevfik Erhan Şahan, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü, Önleyici Hizmetler Şube Müdür Yardımcısı Ali Murat Yıldırım, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne Şube Müdür Yardımcısı, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Başkomiser Levent Oktay, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde başkomiser olarak görevlendirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gürbüz Erhan Ünal Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title