Haberler

Eşme'de Çocuk Şenliği

Abone Ol

Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Eşme Sahili'nde Düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği'nde Minikler Hünerlerini Başarıyla Sergilediler.

Milli Eğitime bağlı ana okullarının katılımı ile düzenlenen şenliklerin üçüncüsü Eşme'de gerçekleştirildi. Eşme Yeni Yüksektepe Anaokulu öncülüğünde hazırlanan programda Kubilay İlköğretim Okulu, Yeşiltepe Anaokulu ve Veli Akgün İlköğretim Okullarındaki 180 öğrenci gösterilerini sundular. Kartepe Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleşen Okul Öncesi Eğitim Şenliği'nde Kaymakam Mustafa Ünaldı, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Nuroğlu, Eşme eski Belediye Başkanı Şaban Özer, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler hazır bulundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından minik öğrencilerin hazırladıkları birbirinden değişik gösteriler izleyenlerin beğenisine sunuldu. Bu anlamlı günde okul öncesi eğitimin önemine değinen Kartepe Beleidye Başkanı Şükrü Karabalık, şenliğe destek veren Milli Eğitim ve ilköğretim okulu idarecilerine de teşekkür etti.

Şarkılar, şiirler ve gösterilerini başarıyla sergileyen minikleri konuklar alkışları ile destek verdiler. Gösteri alanında açılan tezgahlardaki pamuk şekeri, popcorn ve Osmanlı macunu tezgahları önünde uzun kuyruklar oluşturan çocuklar şişme oyun guruplarından gün boyu faydalandılar. Konuklar ana okullarının açtığı eserlerden oluşan sergi ve kermesleri de gezdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title