Haberler

Eşmeli Kursiyerler, Makinelerine Kavuştu

Güncelleme:
Abone Ol

Ünaldı'nın yaptığı ziyarette; Eşme Kültür Merkezi'ndeki El Sanatları Kursiyerlerine, overlok ve dikiş makinesi aldı.

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı'nın yaptığı ziyarette; Eşme Kültür Merkezi'ndeki El Sanatları Kursiyerlerine, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı overlok ve dikiş makinesi aldı.

İlçe Halk Eğitim Müdürü Sadık İskender, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Yeni Eşme Mahalle Muhtarı Vecdi Öztürk ve El Sanatları Usta Öğreticisi Hatice Tetik'in de hazır bulunduğu ziyarette; kursiyerlere makineleri verildi.

Tetik" bu makinelere ihtiyacımız vardı. Kursumuz için çok ehemmiyetliydi. Sayın Kaymakamımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim."dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ünaldı, kurs ve araç taleplerine açık olduklarını belirtti. Ünaldı" imkan ve şartların el verdiği ölçüde üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz."dedi.

Daha sonra Halise Türkkan İlköğretim Okulu'ndaki "Aile Eğitimi" kursuna devam eden anneleri ziyaret etti. Kursla ilgili bilgi alan Ünaldı, annelerin kursla ilgili düşüncelerini dinledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Cansız Kartepe Güncel Eşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title