Haberler

Eşref Karaibrahim, Gaziantep'teki Saldırıyı Vahşet Olarak Nitelendirerek, Olayın Artık Konuşma...

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını vahşet olarak nitelendirirken, olayın artık konuşma noktasını geçtiğini söyledi."Bu bir cinayet değil vahşettir."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını vahşet olarak nitelendirirken, olayın artık konuşma noktasını geçtiğini söyledi.

"Bu bir cinayet değil vahşettir. Bu olay kınamakla olmaz" diyen Karaibrahim, şöyle konuştu:

"Siyasiler çıkıp kınıyoruz diyecekler. Bu olay artık konuşma noktasını geçmiştir. İcraat gereklidir. Bu olayı yapanlar hemen bulunmalıdır. İzmir'e Gaziantep'e kadar teröristler indiğine göre, artık Türkiye'nin hiçbir yerinde can güvenliği kalmamıştır. Terör bir an önce bitirilmelidir."

"Biz meclisi toplantıya çağırdık Ama ne AK Parti ne de MHP gelmedi" diyen Karaibrahim, "Eğer toplantıya gelselerdi bu terör saldırıları olmazdı. Teröristler ellerini kollarını sallayarak hareket edemeyeceklerdi. AK Parti ve MHP Meclis'ten kaçmışlardır. AK Parti çözüm üretmek istemiyor. Şimdi Gaziantep'teki olayı kınayarak, taziye ziyaretleri yaparak bu olayı kapatmak isteyeceklerdir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak artık buna imkan vermeyeceğiz. Terörü bitirmek adına her zaman bu konuyu gündeme getireceğiz. PKK çocuklar öldüğü için saldırıyı üstlenmiyor. Herkes bunu bilmelidir ki, bu saldırı PKK terör örgütünün saldırısıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Eşref Karaibrahim Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title