Haberler

Akyazı'da Evde Patlayan Televizyon Yangın Çıkarttı

Güncelleme:
Abone Ol

Akyazı ilçesinin Kızılcıkormanköy'ünde Ömer Özer'e ait tek katlı evde oturma odasındaki televizyonun patlaması üzerine yangın çıktı.

Akyazı ilçesinin Kızılcıkormanköy'de Ömer Özer'e ait tek katlı evde oturma odasındaki televizyonun patlaması üzerine yangın çıktı. Olay sırasında odada bulunan henüz 3 yaşındaki Samet ve annesi yara almadan kurtulurken ev kullanılmaz hale geldi. Alınan bilgilere göre, Kızılcıkormanköy'de tek katlı evde, oturma odasındaki televizyonun patlaması üzerine yangın çıktı. Evde bulunan 3 yaşındaki Samet'in televizyonun patladığı sırada çizgi film izlediği öğrenildi. Patlama sonrası kendilerini salona atan anne ile oğlunu dede Ahmet Özer son anda dışarı çıkardı.

Patlamanın etkisiyle evin oturma odasından başlayan yangın, kısa sürede evi sararak büyüdü. Olay yerine çağrılan Büyükşehir Belediyesi Akyazı İtfaiye ekiplerine destek olarak, yandaki binalara sıçramaması için Adapazarı İtfaiye ekipleri de geldi. Yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınsa da, tek katlı ev kullanılamaz hale geldi. Büyük bir kısmı yanan evin yeni yapıldığı, ailenin kısa bir süre önce eve taşındığı öğrenildi.

Yangından torunu ve gelinini kurtaran Ahmet Özer, "Televizyon patlaması üzerine yangın çıktı. Evde gelinim ve torunum vardı. Çok şükür kimse yara almadı. Onları son anda dışarı çıkarttıktan sonra hemen itfaiye ekiplerine haber verdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Özer Ömer Özer Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title