Haberler

Talihsiz Kadın Evde Tek Başınayken Doğurduğu Bebeğiyle Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hamileyken eşinden boşanan 30 yaşındaki Sevgi T., evinde yalnız başına doğum yaparken bebeğiyle birlikte öldü.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 30 yaşındaki Sevgi T., evinde yalnız başına doğum yaparken bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

DOĞURDUĞU BEBEĞİYLE BİRLİKTE ÖLDÜ

Olay dün gece Altınordu İlçesi'ne bağlı Şarkiye Mahallesi'nde meydana geldi. Birkaç ay önce eşinden boşanan ve yalnız yaşadığı belirtilen Sevgi T.'den iki gündür haber alamayan komşuları polise haber verdi. Gelen ekipler evin banyosunda Sevgi T. ve dünyaya getirdiği kız bebeğin cesediyle karşılaştı. Sekiz aylık hamileyken doğum sancıları başlayan Sevgi T.'nin kimseye haber vermeden evde doğum yaptığı ve kan kaybından öldüğü sanılıyor.

CENAZELER ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Sevgi T. ve bebeğin cesedi, cenaze nakil aracıyla Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından cenazeler, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu 3-sayfa Şarkiye Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

erdmmMobil-ANDROID:

dogum yaparken vefat eden sehittir

Yanıtla053
Sivasspor:

Kalles arab suriyeliler Icin canini veren hükümet, kendi aciz insanina bakmayan Hain arapci hükümet, lanet Olsun size,

Yanıtla1436
Songül Karlı Mobil-ANDROID:

Hangi partiden acaba...?

Yanıtla370
kürt bey:

yazık olmuş hamileyken boşan bebeğınle yalnız öl. bunda çok kişinin vebali vebali vardır

Yanıtla022
sn:

GERÇEKTEN ÇOK APTAL BOS İŞLERLE UĞRAŞAN VİCDANI KÖRELMİŞ BİR MİLLETİZ. ORDA ÇARESİZCE ACI İÇİNDE ÖLEN BİR KADIN VE MASUM BEBEK VAR AMA YAPILAN YORUMLARA BAK. ALLAH İNSANLARA MERHAMET VERSİN GİDİŞAT ÇOK KÖTÜ

Yanıtla019
Pehhh:

kadın şehit olmuş sayılır çünkü ALLAH mekanını cennet eylesin

Yanıtla115
sözde ülkücü:

ne ateisti sen nerenden çıkarıyorsun. Milletin hakkına hukukuna saygısız pisliğin tekisin. Yitip giden iki canın arkasından bile mal mal konuşabiliyorsan asıl sen müslümanmısın ? yoksa münafıkmı ? onu düşün.

01
Deniz 26:

Kimsesizmiydi bu kızcağız Tek başına doğumu göze alacak kadar canınamı doydu. . Bebeğede anneyede yazık olmuş. Allah rahmet eylesin. .

Yanıtla015
tuğba:

Allahım mekanını cennet etsin. O istermiydi acaba böyle olmasını. Yavrusunun kokusunu almadan ölmeyi. Birde siz koyun kendinizi yerine. Bende anneyim o yavrucak belki sağ doğmuştu üşümekten ağlamaktan öldü yavrum. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Öyle bir nesil oldukki karşı komşumuzdan haberimiz yok. Öldükten günler sonra haberimiz oluyor. Bir kızım ve ikinciyi yapmaktan korkuyorum. Ortam ve insanlar öyle kötü ki.

Yanıtla014
LiderMobil-IOS:

Mekanı cennet olsun. Telefonladamı hiç aramadın kimseyi be güzel kız...

Yanıtla014
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title