Haberler

Soyguncular Trafından Evinde Darbedilen Yaşlı Adam Öldü, Eşi Yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik'te evlerine giren soygunculara direnen Ömer Arı ve eşi Ayşe Arı feci şekilde darp edildi. Ömer Arı olay yerinde hayatını kaybederken, eşi hastaneye kaldırıldı.

Bilecik'te evlerine giren ve kendilerinden para isteyen Ömer Arı ve Eşi, soyguncular tarafından sert bir cisimle darp edildi. Feci şekilde dövülen Ömer Arı hayatını kaybederken, eşi hastanede tedavi altına alındı.

SERT BİR CİSİMLE DARP ETTİLER

Bilecik'te merkeze bağlı Gülümbe köyü Yunuslar Mahallesi Emine Hatun Sokağı'nda iki katlı bir eve gizlice giren ve kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, 73 yaşındaki Ömer ve eşi 71 yaşındaki Ayşe Arı'yı sert bir cisimle darbetti.

YAKINLARI SESLERİ DUYUNCA KOŞTU

Ayşe Arı'nın ellerini iple bağlayan zanlılar, bu sırada kadının çığlık atması üzerine kaçtı.

Sesleri duyan çiftin yakınlarının haber vermesinin ardından olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


YAŞLI ÇİFTTEN PARA İSTEDİLER

Evde yapılan incelemede, avluda hareketsiz yatan Ömer Arı'nın, başına aldığı darbeler nedeniyle öldüğü belirlendi. Ceset, Bilecik Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Sağlık ekiplerince aynı hastaneye kaldırılan Ayşe Arı'nın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Söz konusu eve giren şüphelilerin iki kişi olduğu ve yüzlerinde maske bulunduğu, yaşlı çiftten para istediği ve direnmeleri üzerine onları darbettiği ileri sürüldü.

Jandarma, olayın fail ya da faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Arı Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title