Haberler

Evini Şehit Eşine Bağışlayan Gurbetçinin Evi Soyuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun eşine, Eskişehir'deki evini bağışlayan gurbetçi Ali Dal'ın Fransa'daki evi soyuldu.

Diyarbakır'da uğradığı saldırı sonrası şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun eşine Eskişehir'deki evini bağışlayarak insanlık örneği gösteren Afyonkarahisarlı gurbetçi Ali Dal'ın Fransa'daki evine hırsız girdi.

ŞEHİT EŞİNE EVİNİ BAĞIŞLAYARAK TAKDİR TOPLAMIŞTI

Fransa'da 27 yıldır sıva ustası olarak çalışan Afyonkarahisarlı Ali Dal, 30 Ekim 2014 tarihinde Diyarbakır'da eşi ile birlikte pazar alışverişi yaparken, maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayarak şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun eşine yeni yaptırdığı evini bağışlayarak tüm Türkiye'nin takdirini toplamıştı.

FRANSA'DAKİ EVİNE HIRSIZ GİRDİ

11 yaşında gittiği gurbette Türkiye'deki evini bağışlayan sıva ustası Ali Dal'ın Fransa'da bulunan evine ise hırsız girdiği öğrenildi. Sosyal medya hesabından evinin soyulduğunu duyuran Dal, büyük maddi kaybının olduğunu bildirdi.

"ÇALANLAR YEMEDEN ÖLSÜNLER"

Hayırsever Ali Dal, kötü haberi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: "Arkadaşlar bugün kötü haber geldi. Fransa'daki evimi soymuşlar büyük maddi hasarımız var. Hayırlısı olsun çalanlar yemeden ölsünler."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Eskişehir Ali Dal Fransa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (117)

bizim polis:

pkklilar yapmis olabilir hainlik onlarin isi

Yanıtla16277
paracı:

Adam uc beş kurusunu calmıs yaptığı bedua ya bakın ölsün sorsan derkı para benım ocın önemlı degıl cahil adam

Yanıtla43124
feridun:

babam dedigin insan bu ulkeyi iktidar ugruna savasa suruklemis durumda bu tombisde vergi kacirmak icin ev hibe yapmis agliyor. . reklamlara hos geldiniz

Yanıtla22111
anti teneke:

adam ev bağışlıyor :D evinden çalınan ıvır zıvır eşyalar için hüngür hüngür ağlıyor :D

Yanıtla4974
yazı yorum:

Fransa''da çok pkk''lı var her nedense?Zaten işinde gücünde normal vatandaş bir hafta tatil için vize alacak olsa ebesinin doğum belgesine kadar isterler ama ne iş yaptığı meçhul her pisliğe bulaşmış tipler elini kolunu sallaya sallaya Avrupa''da dolaşır. Pek makbuldür böyleleri nedense artık?Allah yedirmesin çaldıklarını.

Yanıtla7037
Talebe:

Ne olursa olsun gülümse. Çok zor iş ama. İyiler her zaman kazanır. Sen değilse çocukların kazanır."Yapılan her hayır da şer de geri döner"

Yanıtla7927
pkk sempatizanlari yapmistir:

Kesin pkk lilar soymustur, aciga cikacaktir goreceksiniz

Yanıtla5647
Gurbetçi:

Sigorta da para almak için numara yapmış bu tur olaylar Avrupa da çok oluyor.

Yanıtla6438
Adsız:

O evi bağışlarken reklama ihtiyaç varmıydı acaba? Sezsiz sedasız da yardımı yapabilirdi ne öyle resimler pozlar duruşlar bir elin verdiğini diğer el görmeyecek .

Yanıtla3958
ozel ozkanMobil-ANDROID:

bizim polis niki pkk bugune ne caldi hirsiz belli devleti soyan senin gibi akp zuhniyeti

Yanıtla2860
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title