Haberler

Evlatların imrenilecek mürüvveti -

Abone Ol

-Zonguldak'ta, evlatlarının mürüvvetini birarada görme mutluluğunu yaşayan baba, kızını davulla zurnayla gelin ederken, oğlunu sevinç gözyaşlarıyla askere uğurladı.

Zonguldak'ta, evlatlarının mürüvvetini birarada görme mutluluğunu yaşayan baba, kızını davulla zurnayla gelin ederken, oğlunu sevinç gözyaşlarıyla askere uğurladı.

Evlatları Sümeyye Yüce'yi (26) gelin, oğlu Talha Yüce'yi (23) aynı gün asker eden Baba Musa Yüce, çok az anne babaya nasip olacak bir mutluluğu yaşadı.

Baba Musa Yüce, kızı Sümeyye Yüce ile damat Ali Uslucan'ın düğünlerinin ardından, Konya Hava Savunma Eğitim Okulu'nda vatani görevini yerine getirecek olan oğlu Talha Yüce'yi asker ocağına uğurlamak için Zonguldak Belediyesi 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne geldi.

Musa Yüce, otobüs terminaline arkadaşlarının omuzları üzerinde, sloganlar eşliğinde getirilen oğluna sarılıp, helallik verdi ve sevinç gözyaşları eşliğinde oğlunu yolcu etti.

Musa Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı anda hem mutluluğu hem de hüznü birarada yaşadığını belirtti.

Evlatlarının mürüvvetini aynı gün içinde görmenin güzel bir duygu olduğunu dile getiren Yüce, "Kızıma ve damadıma mutluluklar diliyorum. Oğlum da vatani görevini yapmak için askere gidiyor. Bu da gurur vesilesidir" dedi.

Kardeşini uğurlamak için otobüs terminaline gelinliğiyle gelen Sümeyye Yüce de iki mutluluğu bir arada yaşadığını dile getirdi.

Yüce, "Bir yandan içim buruk diğer yandan bugün evlenmenin mutluluğunu yaşıyorum.Kardeşimi bu şekilde askere uğurlayacağım hiç aklıma gelmemişti. Allah, hayırlısıyla dönmesini nasip etsin" diye konuştu.

Talha Yüce ise ablasının gelinliğini çıkarmadan uğurlamaya gelmesinden mutluluk ve gurur duyduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Musa Yüce Zonguldak Konya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title